Domů Prodané zboží prodejce BATANI Wellsoft smetanový

Úžasný, měkoučký materiál, jehož tenší verzi možná znáte i pod názvem coral fleece, medvídek nebo lama. Velmi příjemný na dotek, lehký, hřejivý, heboučký.

Využijete ho na šití mikin, vest či čepic jak pro děti, tak i pro dospělé. Z wellsoftu rychle a snadno, s minimem šití, pořídíte také například teploučkou deku a polštář k televizi, dečku pro dítě do kočárku, a nebo třeba huňatou šálu či nákrčník. Rádi se po koupeli zachumláte do měkkého hřejivého županu? Wellsoft je pro tyto účely ideální. Můžete jej využít také jako vnitřní vrstvu do dětské bundičky či kabátku, kde funkčně i opticky nahradí kožešinku, případně tento efekt využít pouze na lemy a límec. A zbytky využijete na šití  drobných dětských hraček. Materiál je vhodný i na šití pro vaše domácí mazlíčky.

Jedná se o pleteninu, takže mírně pruží, proto jsou výrobky z tohoto materiálu velmi pohodlné. Zároveň se dobře udržuje. Má podobné vlastnosti jako microfleece, takže po praní rychle schne.

Šíře: 155cm

Gramáž: 300g/m2

Složení: 100% MICROPES

Cena je za 50cm.

Údržba:

Doporučujeme prát na 30°C. Nebělit, chemicky nečistit.

Poštovné je za uvedenou prodejní jednotku. Při potvrzení objednávky bude upraveno podle celkové hmotnosti a hodnoty zásilky.

Barvy:
Motiv:
jednobarevné
prodejní cena
99 Kč
Prodáno 24.11.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: BATANI
Katalogové č.: 3296553
Vloženo: 29.11.2012
Menu
--