Domů Prodané zboží prodejce Havroš Weriho logbook

Kamarádovi se roznemohl logbook. Byl chudák již starý a celý dolámaný, s utrženou záložkou, otřepanými deskami a řadou dalších vážných chorob. Ovšem tou nejvážnější chorobou byla přeplněnost písmenky. Byl totiž dočista popsaný. Jenže obsahoval spoustu krásných vzpomínek ve formě zápisů z mnoha eventů za posledních několik let. A co teď s ním? Odložit do skříně či zásuvky, když už nemůže složit svému účelu? No to ani náhodou!!! Takový osud si přece nezaslouží, když takovou dobu věrně plnil své povinnosti.

A tak došlo na hospitalizaci u Havroše.

Logbook byl nejprve uveden do umělého spánku. Pomocí horké páry mu byly amputovány poškozené desky a původní předsádky. Byl rozebrán hřbet, došlo k odstranění starého lepidla a k rozešití jednotlivých složek. Po krátkém čase z logbooku zbyla jen hromádka popsaných papírů.

Pak vznikla prakticky fungl nová kniha, doplněná o hromadu nových stránek, opatřená novými deskami, připravenými pro doplnění CWGéčky. Logbook dostal i novou záložku a vkusný ručně šitý kapitálek. Když se podíváte na detail kapitálku, uvidíte jasně část knihy se zažloutlými listy, která byla původním sešitem.

Takže pokud kdokoli máte nějaký podobný logbook, deníček či jiný sešitek, který by si zasloužil kompletní rekonstrukci, Havrošova knihařsko-chirurgická klinika je Vám plně k dispozici.

 

Barvy:
Velikost:
jiná
Styl:
přírodní
,
starobylý
prodejní cena
1387 Kč
Prodáno 1.1.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Havroš
Katalogové č.: 5030052
Vloženo: 9.4.2014
Menu
--