Domů Prodané zboží prodejce AHORA AQUI ZAFU GREY MANDALA

ZAFU GREY MANDALA velikost 35x15cm s výšivkou Mandaly 3,1KG

Meditační polštář, praktická pomůcka pro meditaci a relaxační cvičení. Použití se meze nekladou, může Vám být dobrým společníkem i při čtení a jiných kratochvílích a podporovat Vaše zdravé sezení.

Podporuje správné držení těla a páteře, tak aby nedocházelo k diskomfortu, bolesti v zádech a oblasti nohou, také přispívá ke správnému dechu.

Proč Meditace?: Meditace je skvělý prostředek k navození harmonie do života, ke zlepšení koncetrace, spánku, má antistresové účinky a velmi významě posiluje  celkové zdraví a vitalitu člověka. U závažných chorob, může být silným podpůrným prostředkem, zlepšuje odolnost a může i velmi přispět k úplnému uzdravení. 

Slovensko a EU na dotaz s upraveným poštovným

velikost 35x15cm s výšivkou Mandaly

Je možné i bez výšivky mandaly(-110Kč)

nebo s dalšími výšivkami z naší nabídky

motýl velký 105kč

logo ahora aqui 35kč

OM + čakry 300

materiál: potah je ze 100% bavlny, snímatelný díky kvalitnímu zipu, prát můžete na 30C

Vnitřní obal náplně: Bavlna 100% s voděodpudivou aplikací - ochranou /v případě polití nebo zasažní vodou, je obsah náplně chráněn před nasáknutím/

Náplň: slupky z pohanky přímo ze mlýna

-vnitřní obal má zip v případě znečištění můžete náplň vyjmout a obal vyčistit, nedoporučujeme prát na vysoké teploty aby si materiál zachoval voděodpudivost. Další výhodou zipu je možnost regulace tvrdosti, v případě potřeby můžete náplň ubrat nebo přidat....dle vlastní potřeby.

Barvy:
Styl:
pro volný čas
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
889 Kč
Prodáno 8.4.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: AHORA AQUI
Katalogové č.: 7663869
Vloženo: 9.8.2016
Menu
--