Domů Prodané zboží prodejce radyss Základní a jemný krakelovací lak Koh-i-noor 50 ml

Sada krakelovacích laků Koh-i-noor vrchních - základní a jemný lak k vytvoření imitace vzhledu starého popraskaného laku. Aplikuje se na savé i nesavé povrchy jako papír, dřevo, kov, keramika, sklo aj. Aplikuje se mezi dvě kontrastní vrstvy akrylových barev. Působení krakelovacího laku dochází ke tvorbě prasklin ve vrchní vrstvě barvy a spodní tak lehce prosvítá.

Pracovní postup:

1. Na již odekorovaný suchý předmět (akrylovou barvou a ubrouskem) naneste vrstvu základního krakelovacího laku. Lak nechte částečně zashcnout, aby povrch byl lehce lepivý na dotek.

2. Na takto upravený povrch naneste v jedné vrstvě vrchní krakelovací lak (jemný nebo hrubý dle požadovaného vzhledu prasklin). V průběhu zasychábí se začnou tvořit praskliny. ke konečnému popraskání dojde zhruba za 24 hodin v závislosti na okolní teplotě při schnutí nátěru a síle nátěrových vrstev.

3. Po zaschnutí vetřete do prasklin olejovou barvu a přebytek barvy odstraňte setřením.

4. Po zaschnutí barvy je přelakujte dekorovaný předmět závěrečným rozpouštědlovým lakem nebo fixativem.

Upozornění:

Souprava není určena pro děti do 14 let. Pracujte v dobře větraných místnostech. Po ukončení práce ruce i štětce umyjte vodou. laky jsou vodou ředitelné.

Balení produktu:

Objem 2x 50 ml.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.11.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: radyss
Katalogové č.: 4998487
Vloženo: 31.3.2014
Menu
--