Domů Prodané zboží prodejce Konopná dílna Zavinovací šátek nebo krásný doplněk Zlatý len

Dnes je tomu 7 let, co přáteléme a spolupracujeme s flerem. A pro tuto příležitost vystavuji tady nový šátek. Kvítečka jsou jednoduchá, ale působí ušlechtile, až královsky.
Limitovaná edice.
Podvazovací nebo také zavinovací šátek, slovanské rebozo, novodobá úvodníce... a dvě milé ženy nezávisle na sobě řekly, že pro ně je to šperk!
Tento je taaak kráásný, že spíše by se hodilo napsat "šperk", než pouze "šátek"...
cca  3,0m x 45cm
100% len- žakárový vzor, vytkaný ze ušlechtile žlutých a šedých nitek. Tento šátek vám bude zrát jako víno- postupně z pevnějšího, pro někoho o něco tvrdšího šátku se stává hebký, splývavý.

viz článek- blog
Již dost proslavená reboza většinou jsou krátká- 2-2.4-2.7m, málo kdy se podaří najít dlouhé rebozo. Ale inspirovaly mě ukrajinské "rušnyky", právě byly cca 3m dlouhé a dalo se s tou délkou dobře pracovat.
Ze začátku jsem dělala šátky hlavně pro poporodní období, ať už podvazovací šátky nebo svivalníky pro rituál poporodního zavinování, ale když si žena objednává šátek dřív, tak stihne ho využit ještě během těhotenství.
Znám ženy, které již stihly použit své poporodní šátky opakovaně, také ty, které již pujčuji svůj šátek kamarádkam, i ty, které se při volbě šátku radily se svými sestrami, protože chtějí aby šátek koloval v rodině.
Je to na každé. Já si už nedovedu představit, že nebudu mít šátek k dispozici. Na cesty beru "rychlý" šátek, ale když je období sklizně nebo dlouho sedím u šicího stroje, tak radši používám 7m dlouhý šátek- pro "pořádné podvazování". Benkung mám ráda i moc se mi líbí, je mi v něm příjemně, ale necítím potřebu jej používat pořád.
tady si toho přečtete trochu víc
Zajímavý počin naších známých- novodobé úvodnice

Barvy:
Styl:
elegantní
,
pro volný čas
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
Materiál - textil:
len
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.9.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Konopná dílna
Katalogové č.: 10379174
Vloženo: 4.3.2019
Menu
--