Domů Prodané zboží prodejce Medarek Zázračné srdéčko

Mast či balzám, chcete-li, který obsahuje to nejlepší, co můžeme nabídnout. Hodí se na vše, co je třeba zvláčnit, zahojit či jenom vyživit. Obsahuje včelí vosk, bambucké a kakaové máslo a samé dobré za studena lisované oleje. A voní jako marcipán :)

Balzámu se nanáší malé množství. Můžete s ním mazat rty, suché paty, ruce či pleť :). Balzám je přírodní produkt, tudíž při změně teploty reaguje změnou konzistence. Krystalizace vosku není na závadu.

Ingredients (INCI): Theobroma Cacao Seed Butter (kakaové máslo), Prunus Domestica Seed Oil (švestkový olej), Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobový olej), Cera Alba (včelí vosk), Rubus Idaeus Seed Oil (malinový olej), Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo), Tocopherol (přírodní vitamín E)

Kakaové máslo - výborně chrání namáhanou kůži před různými vlivy počasí, zvyšuje flexibilitu kůže, zpomaluje strárnutí pokožky. Působí velmi dobře i v péči o jizvy, strie. Nádherně voní!

Švestkový olej - vysoce vstřebatelný olej, který nezanechává pocit mastnoty. Má vysoký obsah kyseliny olejové, díky čemuž odolává oxidaci. Kůži zvláčňuje, hydratuje a balzámu navíc dodává skvělou marcipánovou vůni.

Bio jojobový olej - má protizánětlivé účinky, dokáže hojit rány a předcházet jizvám. Je výjimečný v péči o aknózní pleť, což dokázala i rozsáhlá studie Ústavu farmakologie a toxikologie v Káhiře. Jojobový olej v pleti podporuje tvorbu kolagenu a ten je přímo odpovědný za růst nové kůže. Kolagen je nezbytný u hojení popálenin, hlubokých jizev a ran. Jojobový olej také činí kůži odolnější vůči nepříznivým vlivům a vytváří účinnou bariéru bránící dehydrataci pokožky.

Včelí vosk - má vynikající zvláčňující efekt, léčí rány a vyživuje citlivou pokožku. Vytváří tenkou vrstvu na pokožce, čímž zabraňuje jejímu vysušení a podráždění. Má vynikající protizánětlivé, antibakteriální a protivirové účinky, díky kterým brání rozvoji kožních infekcí. Obsahuje vitamín A, čímž přispívá ke změkčení, hydrataci a regeneraci kožních buněk.

Malinový olej - má díky vysokému obsahu esenciálních mastných kyselin, hlavně kyseliny linolové, alfa-linolenové a kyseliny olejové, tedy omega-3 a omega-6 mastných kyselin,  silné antioxidační účinky. Díky nim se dokáže pokožka bránit vůči negativním vlivům a předcházet stárnutí.

Bambucké máslo nejvyšší kvality - dokonale pečuje o podrážděnou, narušenou kůži, zklidňuje ji při alergii, štípnutí hmyzem, při omrzlinách či naopak po spálení od slunce. Doslova zázračně zlepšuje stav popraskaných rukou či rtů. Urychluje hojení drobných ranek a odřenin. Ocení ho suchá a dehydratovaná pleť, ale to nejlepší z něj vytěží i zralá pleť.

Vitamín E - patří do skupiny vitamínů rozpustných v tucích. Jedná se o jeden z nejdůležitějších antioxidantů, tedy látek, které chrání buňky před poškozením. Jde o přírodní konzervant.

Balení: 25 ml, hliníkové srdíčko

Trvanlivost: Jeden rok, po otevření doporučujeme spotřebovat do půl roku.
Za nádherné etikety vděčíme ilustrátorce Terezce Křemínské, kterou zde na Fleru najdete pod přezdívkou curlytea.

O zásadách, které při výrobě naší kosmetiky dodržujeme, si můžete přečíst zde.

O naší cestě k výrobě přírodní kosmetiky si můžete přečíst zde.

Barvy:
Určení:
unisex
Druh:
masti
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 25.11.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Medarek
Katalogové č.: 8044581
Vloženo: 30.11.2016
Menu
--