Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Zkamenělá duha...(surový chalkopyrit) náhrdelník

Autorský šperk se surovým chalkopyritem z Mexika...

Barva kamene je v odstínech růžové, fialové, modré, tyrkysové, zelené a šedé, má výrazné, duhové odlesky. Jeho velikost je 3,2 x 2,3cm. Je usazen v bezolovnatém cínu - bez lepení, oboustranně zdoben cínovaným drátem. Celková velikost šperku je 3,8 x 2,4cm. Zavěšeno na bižu stříbrném řetízku, délka 45cm. Leštěno, povrchově ošetřeno. Váha šperku je 20 gramů.

šperk je originál. Kámen je křehký, doporučuji opartrné zacházení a určitě se s tímto šperkem vyhněte vodě.

Surový chalkopyrit s nezaměnitelnou hrou barev. Název pochází z řeckých slov chalkos (měd) a pyr (oheň), chalkopyrit se skládá z mědi a pyritu, časem zvětrává na limonit, malachit a azurit a připomíná barvu a lesk pavích per. Z toho důvodu se nazývá paví ruda. Svým vzhledem je velmi populární a neměl by chybět žádnému milovníku minerálů.

Chalkopyrit je výborným kamenem pro esoteriky a léčitele. Ochraňuje je před nežádoucím vydáváním vlastní energie. Lze ho použít při hledání ztracených předmětů. Je velmi mystickým kamenem, jenž silně zvyšuje vnímavost a schopnosti svého majitele. Přivádí k vám nekonečnou vesmírnou energii a veškeré informace vesmíru do vašeho vědomí. Velmi vhodný pro meditace. Posiluje vaši schopnost kontakru s dávnými antickými kulturami z vesmíru. Uvolňuje veškeré energetické blokády. Otvírá a čistí korunní čakru.

Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
měď
,
mosaz
,
cín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 24.3.2024
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 14593973
Vloženo: 24.3.2024
Menu
--