Domů Prodané zboží prodejce makekaky Zubní pasta s aktivním uhlím

Zubní pasta z kokosového oleje, aktivního uhlí a trošky bílého jílu. Je potřeba si na kokosový olej zvyknout, první používání je prostě "jiné" než u běžné pasty, osobně si čistím zuby touto pastou dvakrát, jelikož nepění a "ztrácí se" rychleji. Kvůli uhlí je třeba vypláchnout si ústa důkladně, ale žádné strachy, uhlí nebarví zuby do šeda, naopak je bělí. Aktivní uhlí je rostlinného původu, takže ho mohou i vegani/vegetariáni. Taky je potřeba si zvyknout, že pasta chutná jinak, je spíše neutrálně slaná+ kořeněné, hřebíčkové a tea tree aroma.

Zuby jsou spokojené :).

Složení:

Kokosový olej

kap. slunečnicového oleje

kap. tea tree oleje

kap. hřebíčkového oleje

špetička jedlé sody

mořská sůl

špetka bílého jílu

aktivní uhlí

Hřebíčkový olej-

Vhodný na podporu dásní a prevence zubního kazu, navíc vám dodá příjemnou vůni v ústech

Bílý jíl-

Hloubková hygiena kůže na bázi bílého jílu a protizánětlivého a posilujícího komplexu bylin jemně a šetrně odstraňuje zubní plak a další nečistoty. Bylinné výtažky přirozeně posilují zubní sklovinu i dásně. Bílý jíl má skvělou schopnost vázat na sebe různé nečistoty. Svým převážně alkalickým charakterem také pomáhá snižovat kyselé prostředí v ústní dutině, což vede k eliminaci škodlivých mikroorganismů, kterým se právě v kyselém prostředí daří.

Kokosový olej

Snižuje zápach z úst, který je často způsobený chemickými látkami a plyny produkovanými bakteriemi v ústech.


Předchází onemocnění dásní a úst jako jsou zubní kazy, záněty dásní a krvácení z dásní. K zánětu dásní dochází, když imunitní systém začne napadat bakterie v zubním plaku. To že má kokosový olej protizánětlivé účinky, je velmi užitečné v tomto případě. Zubní kazy jsou rovněž způsobeny nahromaděním škodlivých bakterií, které mohou být snadno odstraněny...atd.

...atd. :)

Posílám v skleničce (jako na fotce) chráněné ozdobnou krabičkou. V bublinkové obálce.

cca 50 gramů

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 23.8.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: makekaky
Katalogové č.: 7126354
Vloženo: 12.2.2016
Menu
--