Domů Zboží Od indívo

100% ORGANIC SHEA BUTTER 300ml - Ecocert

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený175 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od indívo

Katalogové č.: 2970783
Zobrazení: 376x
Vloženo: 21.8.2012
Počet srdcí: 87x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Bambucké máslo se získává z ořechů posvátného afrického stromu Shea, přezdívaného Strom života. Africké ženy ho po staletí používají k péči o namáhanou pokožku vystavenou ostrému slunci.

Bambucké máslo představuje tu nejlepší péči o pleť a pokožku celého těla, protože se svými vlastnostmi velmi podobá kůži. Proniká hluboko do spodních vrstev pokožky, vytváří na ni ochranný film, přitom nezanáší póry a ji nechává volně dýchat. Je velmi v hodné v péči o citlivou dětskou pokožku!

Jeho zjemňující, regenerační a vyživující vlastnosti prospívají suché a citlivé pokožce, účinně bojují s vráskami, vrací pokožce elasticitu a pevnost. Chrání ji před nepříznivými vnějšími vlivy prostředí, před slunečním zářením (má přirozený UV filtr), mrazem, zvyšuje odolnost kůže vůči infekcím a chorobám. Pomáhá při léčbě ekzémů, lupénky, drobných popálenin. Používá se také po slunění. Eliminuje tvorbu strií.

Složení: Šlehané organické bambucké máslo z ekologického zemědělství certifikované nezávislým certifikačním orgánem ECOCERT.

Organická ingredience je taková, která vznikla v organickém zemědělství, a která musí podle legislativy EU z roku 1991 splňovat určitá základní kritéria: - Respektování ekosystému - Nepoužívání chemických hnojiv, pesticidů ani syntetických herbicidů - Nepoužívání geneticky modifikovaných organizmů (GMO) - Povinné kontroly certifikačním orgánem - Prokazatelnost místa původu rostliny až k místu, kde byla vypěstována bez ohledu na místo výroby.

Návod k použití: balzám aplikujte podle potřeby na očištěnou pokožku obličeje a těla, rozetřete a jemně vmasírujte. Lze použít také jako maska na vlasy. Uchovávejte v suchu a temnu při teplotě do 25°C. Nevystavujte slunci.

Obsah: 300ml v plastové bílé dóze

Minimální trvanlivost je 12 měsíců.

Menu
--