Domů Zboží Od artemis1981

100% přírodní kompozice: JASNÁ - ČISTÁ MYSL

165 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 20.6.2024 00:00 z důvodu "DLOUHODOBÉ UZAVŘENÍ OBCHODU".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 20.6.2024 00:00 z důvodu "DLOUHODOBÉ UZAVŘENÍ OBCHODU". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 2 dnůTermín odeslání*: do 2 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od artemis1981

Katalogové č.: 8081158
Zobrazení: 68x
Vloženo: 11.12.2016
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Aroma kompozice sestavena ryze z přírodních esenciálních olejů - jedle sibiřské a eukalyptu. Byliny, které jsou k výrobě aroma olejů používány jsou sbírány s láskou a s úctou k dané bylině / rostlině - to je filosofie firmy.
Přírodní kompozice jsou sestaveny ryze z přírodních surovin, éterických olejů, které mají efektivní vliv na organismus. Jen pár kapek oleje a budete obklopeny magickým pocitem lásky a náklonnosti, oživíte staré myšlenky, obohatíte sexuální život ...
Aroma kompozice "jasná - čistá mysl" je ideální pro ty, kteří jsou za volantem, kteří se připravují na zkoušky nebo jiné důležité události, snižuje počet chyb při práci, v situacích, které vyžadují zvýšení mozkové činnosti, duševní jasnosti, soustředění a pozornosti.
Jen pár kapek pomůže jasně se soustředit a myslet.
EO jasná mysl:
Složení: Aromatika kompozice jsou sestaveny ryze ze 100% éterických olejů, přírodních ingrediencí
Citrus Paradisi Peel oil, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Cinnamomum Zeylanicum Leaf Oil, Zingiber Officinale Root Oil
éterické oleje citrusů - grapefruit, pomeranče, skořice a zázvoru
přírodní esenciální olej z grapefruitu - efektivní tonikum a antidepresivum, zlepšuje náladu, zvyšuje duševní aktivitu. Má stimulační účinek, zlepšuje výkon, pomáhá překonat psychickou únavu a letargii.
přírodní esenciální olej z pomeranče - pomáhá vyrovnat se s emocemi, jako jsou emoce agrese a hněvu.
přírodní esenciální olej skořice - pomáhá vyrovnat se s emocemi, jako je agrese a hněv. Zlepšuje náladu, pomáhá vyrovnat se s depresí, což vede k vytváření pozitivních myšlenek. Inspiruje, probouzí intuici, vrací chuť do života.
přírodní esenciální olej ze zázvoru - zklidňuje nervový systém, zvyšuje ostrost mysli a zlepšuje paměť a koncentraci. Je to dobré tonikum, užitečné při mentální, emocionální a fyzické únavě.
POUŽÍVÁME VŽDY V ŘEDĚNÉ PODOBĚ.
Pouze k vnějšímu použití, neužívat vnitřně.
Objem: 10 ml

Menu
--