Domů Zboží Od Říše pohádek

Láska v kůře stromu - set

1 347 Kčza 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky600 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Říše pohádek

Katalogové č.: 10973017
Zobrazení: 743x
Vloženo: 22.10.2019
Počet srdcí: 72x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Do konce měsíce SLEVA 30% v kategorii: ZACHRAŇ MĚ - pod objednávku vložte kód: MLD-KD2-AKD a cena se Vám v košíku automaticky sníží. Vaše Říše pohádek

 Ještě dnes můžeme při procházce přírodou narazit na srdce vyryté do kůry stromu. Je to starý zvyk, kteří společně páchají milenci na důkaz své nehynoucí lásky. A nyní si i Vy můžete vzít kousek z této tradice k sobě domů. 


 Ručně modelované a ryté (nikoli tlačené do formy) keramické hrnky s autorským designem jsou vytvořeny z hladké hlíny a malovány engobami. Pouze uvnitř glazovány efektní pískovou glazurou a vypáleny v peci na 1150°C. Jsou vhodné jak pro ohřev v mikrovlné troubě tak i pro mytí v myčce. 

 Oba dva hrnečky mají až po okraj obsah 500ml, jsou vysoké cca 7cm a horní průměr je cca 11,5 cm. Jsou tedy téměř stejné. 
 Cena je za oba dva kusy, nechceme je dělit.


  Pokud byste rádi pouze jeden hrneček s "láskou" nebo speciální sety se jmény či vašimi partnerskými iniciáli mužete si jej 
objednat zde.

 
  Hrnečky z Říše pohádek jsou od začátku až do konce tvořeny tradiční ruční hrnčířskou technikou. V jednotlivých fázích výroby nám jediný hrneček prochází rukama až desetkrát, proto je každý kus opravdový a jediný originál, dělaný s největší péčí a láskou. Snese stejné zacházení jako kterékoli jiné běžné nádobí. Pouze pád na zem a házení jím po partnerovi nedoporučujeme. :o) 

Menu
--