Domů Zboží Od LENKA BLAZA

Cínovaný náhrdelník s velkým jantarem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu390 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od LENKA BLAZA

Katalogové č.: 13997326
Zobrazení: 261x
Vloženo: 18.4.2023
Počet srdcí: 40x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ Moje kniha Vše o cínovaných špercích si našla místo v univerzitní knihovně a bude provázet studenty nového oboru designu šperku na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Je mi ctí být v tak skvělé společnosti!

Náhrdelník s pravým, opravdu velkým a cenným, jantarem původem z Baltu. Kámen je průsvitný ne však průhledný. Na jantaru jsou patrné otisky kůry pravěkého jehličnatého stromu.

Rozměry přívěsku 7 x 5,4 cm, velikost jantaru 5,5 x 4,2 x 1,1 cm. 
Zavěšeno na kulaté černé kůži 3mm silné, délka 59 cm (pokud máte jiný požadavek na délku, napište poznámku k objednávce), zapínání na karabinu z chirurgické oceli. 

Jantar je pevně usazen, kámen není podložen kovem.
Cín je pájen vylepšenou technikou měkkého pájení šperkařským cínem, patinován na starostříbrný vzhled.
Povrchově ošetřeno speciálním ochranným přírodním voskem, který se používá například k šetrnému ošetření muzeálních sbírek.

Pájené výrobky slouží ke zdobení, jsou to předměty pro dekorativní účely. Nedoporučuji se s nimi sprchovat, sportovat, či v nich spát, zachovají si pak svou krásu. Při přímém styku s parfémem a lakem na vlasy mohou měnit barvu, zvláště ty patinované. Pro ošetření doporučuji občas jemně potřít olejem a jen lehce přeleštit buď vatou určenou k čištění drahých kovů a nebo mikrovláknovou utěrkou.

V jantaru je koncentrovaná sluneční energie - světelná i tepelná, jsou v něm aktivující aromatické látky. Jedná se o mineralizovanou pryskyřici třetihorních jehličnanů starou nejčastěji kolem 50 milionů let. Jantar je kámen meditace, harmonie, rozjímání, okouzlení životem.  Má silnou očistnou moc, uvádí tělo do rovnováhy, je to velmi pozitivní kámen. Potlačuje chmury, deprese, chlad, blokády.

Bližší informace o ošetřování a péči o šperky najdete ZDE

© LENKA BLAŽKOVÁ. VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA.
OZNAČENÍ A LOGOTYP LENKA BLAZA ART ® JSOU REGISTROVANOU OCHRANNOU ZNÁMKOU U ÚŘADU PRŮMYSLOVÉHO VLASTNICTVÍ.

Menu
--