Domů Zboží Od JH Stricken

15 barevný oversized kardigan -maxisvetr-3/4 kabát

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od JH Stricken

Katalogové č.: 10990687
Zobrazení: 876x
Vloženo: 29.10.2019
Počet srdcí: 103x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Májová sleva 5-15% u vybraného dětského zboží.

Je to typ svrchního ošacení pro teplé období roku a zároveň svetr, který rády oblékneme, když je lezavo a nechceme se doma balit do deky. Měla jsem košík menších klubíček ve čtrnácti barvách, tak jsem přidala pár bílých klubek perlovky a sněhurky a dokoupila smetanově bílou přízi a pustila se do velkého dobrodružství - pletení z ruky. Mně se výsledek líbí. Zda najde své uplatnění, to je na vás, milí kupující.

Délka 90 cm, šíře horní 59 cm, šíře spodní 65 cm, délka raglánového průramku 36 cm, horní délka rukávu 72 cm, spodní d. rukávu 42 cm, šíře rukávu v průramku 26 cm, šíře v zápěstí 15 cm.

Je pletený vcelku, švy jsou pouze v rukávech. Má zapínání na šest větších knoflíků, dírky jsou obšité, nebudou se vytahovat, vyšila jsem i poutko na příležitostné nezbytné pověšení, ale dlouhodobě nedoporučuji, na levém rukávu je nášivka.

Ač se zdá, že by pletenina mohla být těžká při tak velkém rozměru, má pouze 860 gramů ve složení : 50% bavlna, 5% vlna, 40% akryl, 2% viskóza a 3% PES/polyamid.

Svetr je vyprán v pračce za použití vlněného programu v běžném pracím gelu na jemné barevné prádlo, máchání s aviváží, krátké odstřeďování při pomalých otáčkách, sušený naležato na vrstvě froté osušek, dvakrát otočený. Očka se narovnala, mírně pustila chloupek, barvy se osvěžily, žádný z materiálu barvu nepouští. Zachoval si tvar a tak to zůstane, pokud budete volit stejnou údržbu.

Pokud by vám chyběly kapsy, mohu je doplést, ale pokud neznám výšku nebo alespoň velikost budoucí majitelky, není vhodné je tvořit, mohly by být příliš vysoko či naopak. Delší rukávy se dají ohrnout, ale máte -li ruce delší, dopletu manžetu, stačí si napsat. Stejně tak mohu doplést třeba vázačku do pasu nebo límec.

Nepodařilo se mi zachytit dobře barvy, jsou ve skutečnosti jasnější, přímější, více oku lahodící, dobře se doplňující a žádná z nich nijak nezastiňuje druhé. bohužel, fotím tabletem.

Menu
--