Domů Zboží Od ZICHR

R’N’R YOU! Třešně v síťovce (sukýnka vel. M)

666 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený300 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od ZICHR

Katalogové č.: 1783426
Zobrazení: 126x
Vloženo: 15.6.2011
Počet srdcí: 149x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Už je čas... třešně dozrávají... jdeme sbírat... i u ZICHR.:)

Vrchní široký lem je zhotoven z kvalitního černého kepru, který je pevný, ale zároveň pružný. Sukýnka tak hezky přilne tvým křivkám a bude pěkně sedět.

Vrchní volánek je zhotoven ze zahraniční bavlněné látky krémový základ protínají červené proužky přerušované třešinkami (látka Cherries Red Hots, kolekce Giddy, design Sandy Gervais/Moda fabrics).
Zahraniční látky jsou charakteristické v českých vodách neobvyklými vzory a kombinacemi barev. Materiál je kvalitní, příjemný na omak a snadno se udržuje. Za povšimnutí stojí i fakt, že designerské kolekce jsou tištěny pouze v omezeném množství.

 Spodní volánek je z červené pružné síťoviny. Spodní lem je nezačištěný síťovina se nepáře a navíc tak vzniká hezký rebelský efekt.

Sukýnka je v přední části dozdobena červeným puntíkatým knoflíkem a textilním páskem z české puntíkaté bavlny. Ten je umístěn pod vrchním volánkem a jeho zapnutím za knoflík si v daném místě můžeš vrchní volánek přizvednout. Odhalíš tak trošku více nožku vypadá moc hezky, pokud máš pod sukýnkou podvazky (viz foto). Nebudeš-li chtít odhalovat, jednoduše pásek za knoflík nepřipneš a budeš mít sukýnku v klasickém formátu.:)

Vzadu jsou pod vrchní lem umístěna dvě textilní poutka z černého kepru dozdobena kovovým nýtem. A dále saténová poutka, za která jsem uvázala široké červené mašle s bílými puntíčky (mašle je možné sundat).

Sukýnka je velikosti (viz rozměry níže) a hezky sedí na bocích. Zapíná se na boku na červený plastový zip.

Rozměry
obvod vrchního lemu 82 cm
obvod místa, kde začíná řasení 102 cm
délka 36 cm

 

Sčíhni i další sukýnky v mé nabídce.
Ve stejném stylu jsem vyrobila i topík.

 

Fotil: Nyuhi
Handmade by ZICHR in Czech Republic.

    Menu
    --