Domů Zboží Od MyFairy

Když víly tančí

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce198 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od MyFairy

Katalogové č.: 1902768
Zobrazení: 64x
Vloženo: 6.8.2011
Počet srdcí: 91x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Jemné, velmi ženské, sváteční šaty inspirované vílí lehkostí.... Stvořené k tanci, letním oslavám, návštěvám divadla a nedělním procházkám ruku v ruce na zmrzlinu:-)

Šaty jsou ušity z lehounké bavlněné látky, která je vyšívána květy třemi barvami hedvábné nitě (bílá, světle modrá, královsky modrá). Výšivka je velmi jemná, decentní, mírně lesknoucí se....šaty díky ní působí velmi křehce, sluší i vílám s porcelánovou pletí.

Ve spodním okraji je sukně šatů olemována královsky modrým saténovým proužkem, který krásně zvýrazní linii šatů a prozáří jejich jemnou barevnost. Živůtek je tvarovaný záševky v PD i ZD, projmutý v pase, doplněný prsními záševky. Šaty nejsou vypodšívkované, avšak lemy živůtku jsou zpevněny a podšity proužky stejné látky. Šaty nejsou průhledné. Pohodlně se oblékají přes hlavu, zapínají se v ZD na dlouhý skrytý zip.

Šaty jsou jediný originál, padnou ženám s konfekční velikostí 38 (pro 36 mohu více projmout živůtek). Já mám velikost 34, jsou mi větší a proto je mám vzadu mírně sešpendleny:-). Ženě s výškou 170 cm budou sahat ke kolenům.

DOSTUPNÉ IHNED.

Na případné dotazy ráda odpovím.

  • šaty
  • vícebarevné
    Menu
    --