Domů Zboží Od PARROT

MOULIN ROUGE - HIGH SOCIETY č.2- PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 2370331
Zobrazení: 7x
Vloženo: 25.1.2012
Počet srdcí: 50x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

Střední kabelka - MOULIN ROUGE - HIGH SOCIETY - PARROT z nové kolekce FRANCE 2012.  Pro ženy jenž raději kabelky širší a tím přehlednější.

Paříž_m

 

 

 

 

 

 

 

Technický popis: ušitá je ze zahraniční bavlny v kombinaci s hnědou koženkou. Kabelka je celoplošně 2x podlepená na fixačním lisu, přední díl je podšitý textilní výztuhou, takže kabelka je dostatečně pevná. V rožcích jsou odšité sklady, tím je vytvořen plastický tvar tašky 3D. Okraje kabelky jsou zpevněny tzv. kédry, t.j. pryžová paspule, jenž zajišťuje stále stejnou pevnost tašky.

Vnější zapínání zapuštěné, kostěný zip s textilním lajblíkem PARROTStřih vlastní PARROT - MAJESTIC BAG. Podšívka černá 100% PAD. Uvnitř opravdu velká, zipová kapsa + malá kapsa na mobil. Uši jsou z béžové koženky, zapravené BA portou.  

Další kabelky podobného střihu MAJESTIC BAG - PARROT naleznete tady tu.

Údržba: praní pouze v ruce, neždímat, nesušit v sušičce. Žehlení běžně napařovačkou - je přední díl - !! koženku nežehlit!!

Rozměry: prostorná, podlouhlá kabelka - formát A4 pohodlně na šířku. Výška 28 cm, šíře horní 43 cm, šíře spodní 46 cm, délka uší cca 66 cm. 

Made by PARROT, since 1989. 

moje hodnocení zde

+++++jediný kus ++++ ....velikost M .........

Zajímavost: 

Moulin Rouge (v překladu Červený mlýn) je světoznámý francouzský kabaret, se nachází ve čtvrti Pigalle, na Boulevard de Clichy, poblíž Monmantru. Kabaret vybudoval v roce 1889 Joseph Oller. Mlýn, který nikdy neumlel ani kilo mouky a právě proto se stal nejproslavenějším ve světě.

Za mnoho desetiletí se v prostorách Moulin Rouge představilo mnoho slavných umělců, jako třeba La Goulue, Josephine Baker, Frank Sinatra, Jean Gabin, Yvette Guilbert, Édith Piaf, Ella Fitzgerald, La Toya Jackson a mnozí další. O kabaretu bylo také natočeno několik celovečerních filmů, filmových dokumentů a povídek.

Tento kabaret, na jehož jevišti se zrodil kankán, je přímo vázán na vzpomínku malíře Toulouse-Lautrece, který zde trávil noci se svým štětcem v ruce a tak ve svých dílech zachytil nejzvláštnější a nejcharakterističtější zjevy a momenty, ty nejlidštější a nejpravdivější okamžiky nočního života kabaretů a divadel.

    Menu
    --