Domů Zboží Od Kudllinka

Mrazivý vodopád

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce75 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Kudllinka

Katalogové č.: 3445145
Zobrazení: 56x
Vloženo: 20.1.2013
Počet srdcí: 61x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náušnice z volné kolekce Orient Express nikdo nepřehlédne. Jsou velké, jsou výrazné, upozorňují na svou hrdou majitelku.

Mrazivý vodopád v barvách ledově modrých se třpytí jako rampouchy na střechách či jako zmrzlý proud vodopádu malé říčky. Nemusíte se však bát, že by v uších studily. Ideální doplněk k hlubokým modrým očím, doplněk, který z vás udělá královnu ledu a polárních zemí! Takováto královna si v nich může vyjít třeba na ledový bál, ale klidně i na koktejl párty (ovšem pouze pokud budou do koktejlů přidávány řádné dávky kostek ledu!)

Nebojte se výrazných náušnic, objevte v sobě svoji divu a ukažte ji světu!

Náušnice jsou velké ale nijak zvlášť těžké. Jsou pro to vhodné spíše na krátkodobější nošení (při celodenním nošení už je trochu v uchu ucítíte), ale celý večer v nich bezproblémů zvládnete. Náušnice jsou tvořeny závěsem s bižuterního kovu, barevným lakovaným drátkem a skleněnými rokajlovými tyčinkami. Protože se jedná o skleněné kroucené jablonecké tyčinky náušnice hážou krásné odlesky! Náušnice jsou zavěšeny na tvarovaném afroháčku. Celková délka 12 cm (mohou se lehce dotýkat ramen).

Tento výrobek byl vytvořen pro soutěž Výhled z igloo v Klubu Igloo gang. Prohlídněte si jej i ostatní v blogu.

Menu
--