Domů Zboží Od medunka78

Svatební koláčky 100 ks - 6 druhů náplní varianta STANDART

791 Kč879 Kčza 1 ks
Sleva -10% nejnižší cena za 30 dnů před slevou: 879 Kč
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 30.8.2024 23:00 z důvodu "Nedostatečná výrobní kapacita.".
Tohle se líbí i dalším! Pospěšte si, tohle zboží si chtějí zakoupit další 2 zájemci.
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 30.8.2024 23:00 z důvodu "Nedostatečná výrobní kapacita.". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 6 dnůTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od medunka78

Katalogové č.: 3971717
Zobrazení: 2816x
Vloženo: 9.6.2013
Počet srdcí: 96x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Jak získáte k nákupu drobný dárek - překvapení a poděkování zcela zdarma navíc? Stačí nakoupit výrobky v minimální hodnotě 550 Kč! Větší nákup = více dárků nebo jeden hodnotnější, t.j. poděkování za Vaši důvěru v náš obchod a služby! Prohlédněte si prosím naši aktuální nabídku.

Aktuálně: Pouze osobní odběr v provozovně v Liberci!  

Pan Perníček doporučuje: Vyberte si náplně podle své chuti a Vašeho přání!

UPOZORNĚNÍ: PŘI OBJEDNÁVCE UVEĎTE osobní odběr! U tohoto zboží volte prosím pouze platbu předem, platbu dobírkou u tohoto konkrétního výrobku nebudeme akceptovat. Velice děkujeme za pochopení.

DÁREK ZDARMA!Aktuálně AKCE! DÁREK ZDARMA NAVÍC! KRÁSNÉ ELEGANTNÍ KRAJKOVÉ RUKAVIČKY ke každé svatební objednávce koláčků! 

Druhy náplně lze upravit dle Vašeho přání !!! Uveďte do poznámky k objednávce! A nezapomeňte uvést přesný termín vyzvednutí písemnou formou, uveďte prosím opět do poznámky k objednávce.    

Svatební koláčky jsou vyrobeny z cukrářského těsta (kynuté těsto s máslem a vyšším obsahem tuku a žloutků). Pro srovnání má koláček velikost přibližně kovové padesátikoruny. Do dortové krabice 25 x25 cm se jich pro vaši představu  vejde 100 ks. Krabice je součástí ceny. Náplně: tvarohová, maková, ze švestkových povidel, z čerstvých jablíček, náplň ořechová a marmeládová. Minimální trvanlivost 3 dny od data výroby. Skladování 22st.C. Vhodné pohoštění nejen na svatby, ale také na různé oslavy a k nedělní kávičce, občerstvení pro hosty apod.  Koláčky se vyrábějí výhradně ručně za dodržování přísných hygienických pravidel (máme zavedený fungující systém HACCP současné legislativy pro výrobu potravinářských výrobků) a zkušenosti 33 let. 

AKTUÁLNĚ! Pouze osobní odběr v provozovně v Liberci! 

Další varianta: Premium: kapané (polévané)po upečení máslem a rumem(Originál Božkov)! 

Menu
--