Domů Zboží Od Papík

Strkadlo Pomo

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Papík

Katalogové č.: 4113211
Zobrazení: 765x
Vloženo: 28.7.2013
Počet srdcí: 106x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Zdravím všechny zákazníky a příznivce...... a prosím, berte dodací lhůty jako orientační, objednávka může dorazit dříve i déle než uvedeno, v této době je těžké ji dodržet, HLAVNÍ DODACÍ DOBOU JSOU VÁNOCE. Pokud potřebujete jiný termín, neváhejte napsat. Krásné dny....:-)

Honit kouli v kleci, to je ten pravý význam této hračky. Pro dospěláky děsná otrava, pro prcky neuvěřitelná zábava.

Velmi oblíbený druh hračky v našem provedení. Válec tvořený dvěma kolečky průměru 150mm, spojených 12 tyčkami. Na jedné straně je otvor 50mm, tak aby se jím dala vložit (nebo vyndat) dřevěná koule průměru 40mm (dost velká na to aby ji Vaše děťátko nebylo schopno vdechnout nebo spolknout) a na druhé straně otvor pro zasunutí postrkávací oje. Za hračkou lze tedy běhat s pomocí oje a nebo oj vyndat a váleček si třeba jen tak posílat mezi sebou. Koule je vyndavací jednak proto aby se vaš drobek naučil ji tam vkládat a jednak proto abyste ji mohli vyndat a schovat až vás přestane bavit to chrastění (je ovšem jasné, že je to bez toho bavit nebude :-). Vydávaný zvuk je ale velmi mírný, nic za uši tahajícího.

Jednou z hlavních vlastností je, že každá tyčka má jinou barvu, respektive je zde 6 barev a každá ve dvou odstínech. Při "jízdě" vytvářejí střídající se barvy velmi zajímavý optický efekt duhy.

    Menu
    --