Domů Zboží Od Léčivé šperky

Životní ochránce - náramek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Léčivé šperky

Katalogové č.: 5178966
Zobrazení: 46x
Vloženo: 28.5.2014
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Výprodej zásob se slevou 10% od 2.2. do 25.2.2020.

Energetický náramek z hematitu a tyrkysu s elegantním americkým zapínáním.

Rozměry: obvod 18 cm

Očista: Tyrkys je choulostivý na prudkou změnu teplot, pot, oleje a kosmetiku. Proto ho raději nenosíme trvale na těle a po každém nošení ho čistíme ve vlažné vodě. Nabíjíme delší dobu na nepřímém slunci. Na přímém slunci nabíjíme pouze začíná-li ztrácet svoji původní svěží barvu :-)

Hematit je základní kámen zemité energie. Jeho klidná, nicméně hutná a důrazná vibrace nám přináší sílu a vitalitu. Dokonce i v kritických okamžicích, v oslabení, ve vyčerpání či v nemoci nám pomáhá aktivovat skryté rezervy, nabrat novou životadárnou energii, posílit organismus a opět se tak vzchopit k životu. Rovněž v obdobích, kdy jsme dučevně přetíženi, najdeme v něm oporu při překonávání pocitu nejistoty a beznaděje. Hematit aktivuje naší vůli, odvahu a rozhodnost vůči činům. Odstraňuje psychické výkyvy a poruchy, které mají vliv na zdraví a stav celého organismu. Znali jej již Babyloňané a ctili ho talisman štěstí a úspěchu. Ve starém Egyptě vkládali zemřelých valounek hematitu pod hlavu, aby jim ulehčili vstup do záhrobí. V orientu varoval své majitele před nebezpečím a chránil panny před uřknutím a očarováním.

Přestože svou barvou neodpovídá zcela spadá do základní - kořenové čakry.

Tyrkys je považován za kámen štěstí. Velmi si ho vážili v Osmanské říši, dále Aztékové, Tibeťané a Egypťané pro jeho magické účinky. Indiány je považován za strážce těla, který dokáže ochránit před neštěstím a nehodami. Tyrkys je symbol modrého nebe a moře. Má schopnost rozptýlit negativní pocity a vjemy, případně je vstřebat dříve než se uloží v našem vědomí. Vzácná kombinace modré a zelené nás učí udržovat rovnováhu mezi duchovními ideály a životní energií Země. Podle tradice tyrkys vytváří svojí vibrací kolem našeho těla jisté silové pole, chránící nás před zlými duchovními silami. Ochraňuje nás před černou magií a škodlivými  vlivy prostředí. Nejvzácnější a nejpodivuhodnější je barevná změna, která nás varuje před osudovými ranami a změnami zdravotního stavu. Krátkým pobytem na slunci se jeho jasné barvy opět navrátí. Měl by napomáhat při zánětlivých onemocněních krku, průdušek a plic a při srdečních obtížích.

Čerpáno z knihy: Skrytá moc drahých kamenů od Josef Pavel Kreperát nakladatelství Granit

Nabízím i v dalším provedení: karneol, korál, granát, citrín, křišťál, karneol s granátem, hematit s korálem

Menu
--