Domů Zboží Od magaela

věneček "barvy podzimu ... víla na borůvkách"

642 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od magaela

Katalogové č.: 5638653
Zobrazení: 65x
Vloženo: 24.10.2014
Počet srdcí: 28x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Balíčky posielame do 14-21 pracovných dní od prijatia platby, ak vám doručenie ponáhľa, prosím, informujte nás o požadovanom termíne doručenia.

Dílnička Magaely Vám milé zákaznice přináší novou kolekci podzimních doplňků s názvem "barvy podzimu" inspirovanou pestrou paletou barev podzimní přírody as ní neodmyslitelně souvisejícím sběrem plodů a jejich vůní.

Celá kolekce je hravá a svěží, plná barev a podzimního sluníčka, voňavá a nadýchaná atmosférou podzimu, vhodná do každého počasí, pro mladou ale i zralou dámu, do společnosti, nebo jen tak do práce, pro speciální příležitost, nebo jen tak pro radost.

Kolekce je "bohužel" limitována nakolik nasbírání materiálu na její tvorbu si vyžádalo nemalé úsilí a čas a proto věřím, že o to větší radost udělá budoucím majitelkám ... které neodolají a nechají se inspirovat jejím kouzlem.

Jako další kousek z kolekce "barvy podzimu" Vám představuji věneček "víla na borůvkách" laděný v barvách krémová, lososově-růžová, bordo, zelená, a tyrkysová, ve kterém dílnička Magaely nechala vyniknout půvab kombinace lososově-růžových růží a polních kvítků krémové barvy jakož i korálků tyrkysové barvy a borůvek na podzimním podkladu, ideální pro oživení Vašeho outfitu během podzimních dnů.

Věnováno všem křehkým stvořením milujícím tematiku víl a jiných mystických stvoření.

Vyroben z textilních kvítků, ozdobných bahniatok, konzervované trávy, broušených korálků, drátku, floristické pásky a jiných drobností na aranžování.

  Velikost je vhodná i pro menší slečny.

foto: Katka Nedoroščíková

vizáž: Barbora Slováková

modelka: Kristína Mečko

Menu
--