Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Srdcová brož s broušeným granátem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 6147841
Zobrazení: 139x
Vloženo: 17.3.2015
Počet srdcí: 66x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Láska spojuje protiklady, usmiřuje, hojí...

Výrobek a fotka vznikly k příležitosti mezinárodního dne poezie 21. 3. v rámci klubu Růžový panter znovu na stopě. Inspirováno baladou K. J. Erbena "Lilie" - balada s panterovými obrazy zde.

Někdo v únoru, někdo v květnu... Vzpomene si na milovanou osobu, projeví svou lásku... Filigránská, něžná, romantická brož. Kompletně ručně vyrobený šperk, který ozdobí Vaši halenku, svetřík, šátek, kabelku...

Originální autorská brož z atestovaného nerezu. Středu dominuje broušený oválek rudého granátu pyropu (6 x 8 mm). Kámen je v dobré kvalitě, výrazný. Má výraznou hlubokou rudou barvu krve. Jeho povrch je leštěný, kámen je průsvitný. Na slunci se prozáří a zdůrazní svou barvu a hloubku. Dekorováno kapičkami bezolovnatého cínu s obsahem stříbra. Zapínání z hypoalergenního osteofixu - je zavírací.

Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný stálobarevný materiál. Neodírá se, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu. Nerez je ve srovnání se stříbem nesrovnatelně pevnější a berevně stálý. V kombinaci s pečlivým zpracováním jde o šperk, který výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Nevyžaduje další údržbu. Běžné nečistoty můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. Cín podle potřeby přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů) nebo utěrkou na šperky. Šperk Vám vydrží krásný dlouhé roky.

Celý motiv je pečlivě připevněn k zapínání (panent "spínací špendlík"). Zapínání jsem vyrobila z hypoalergenního Osteofixu. Patent musí zacvaknout - seřízeno je tak, aby se zamezilo nechtěnému rozepnutí. Má zahrocenou špici a jeho velikost bude dobře vyhovovat halence, tričku, lečímu svetříku, šátku. Je plasticky tvarovaná, dobře tak sedí na svém místě a nemá tendenci sklánět se dolů.

Zpracování je detailní, profesionální, precizní. Všechny konce drátů jsou důkladně zapraveny, zabroušeny, zacínovány. Brož se nikde nezachytává, nezatrhává. Reliéf je velmi výrazný, složitě proplétaný, prostorový, příjemný na omak.

Rozměr šperku je 33 x 30 mm, zapínání měří 28 mm. Šperk váží 5,2 gramu.

Koupí tohoto šperku si pořizujete neopakovaný originální kousek z mé dílny. Podle přání jej můžu doplnit různými kousky k sadě - např. náušnice, přívěsek,... Kontaktuje mě vnitřní poštou.

Menu
--