Domů Zboží Od Mianna

Blok - víla lesů a vod

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Mianna

Katalogové č.: 6175903
Zobrazení: 227x
Vloženo: 26.3.2015
Počet srdcí: 33x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Kdo z nás by neznal z pohádek tajuplné a veselé lesní víly a jejich tančení na loukách? Jsou to ochránkyně rostlin a květů, patřící živlu země, proto je nezapomeňte požádat o svolení, když si vyrazíte nasbírat léčivé bylinky nebo kytici lučních květů. Podobnými bytostmi, žijícími v hloubi lesů, jsou tajemní elfové a skřítci. Možná je někdy intuitivně spatříte třeba někde mezi větvemi. Každý strom má svoji bytost, která ho hlídá a pečuje o něj. Jsou to elfové nebo dévové stromů. Když se vydáte k vodě, můžete narazit na tajuplné rusalky a nymfy, které jsou podobné vílám, ale patří k vodnímu živlu. Při pohledu do zurčícího potoka nebo vodopádu zas možná spatříte drobné vodní skřítky. Je jaro, pojďte si ho užít! Když se vám povede spřátelit s přírodními bytostmi, pomohou vám odhodit vaše starosti.

Blok o velikosti A5 s kroužkovou vazbou. Je zdoben sb čtvrtkou, sb papírem, ozdobnými hřebíčky, papírovými ozdobami, patinováním, razítkováním, horkým embosingem. Celý hlavní motiv s vílou je přelakovný voděodolným lakem proti rozmazání obrázku. Blok obsahuje 60 bílých, nelinkovaných listů.

Velikost bloku: 21,5 x 14,5 cm.

Blok můžete použít na různé poznámky, postřehy, předsvatební zápisky, recepty, tajnůstky...

Tento výrobek vznikl v rámci meziklubového klání MaŘeNa na téma "Přírodní bytosti".  Soutěžím za klub MaŘeNa má ráda papír. Další soutěžní výrobky -  box.

Menu
--