Domů Zboží Od magaela

Věneček "královna letních zahrad"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od magaela

Katalogové č.: 6419532
Zobrazení: 260x
Vloženo: 21.6.2015
Počet srdcí: 51x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Balíčky posielame do 14-21 pracovných dní od prijatia platby, ak vám doručenie ponáhľa, prosím, informujte nás o požadovanom termíne doručenia.
!!! POZOR !!! JEDEN JEDINÝ KUS, KTERÝ SE JIŽ NEBUDE OPAKOVAT. Která z vás se stane královnou letních zahrad?

Jaro už pohladilo všechny květiny, které rozkvetly, rozezvučelo štěbetavé ptactvo a ohřálo zemi i lidská srdce. Děti dostaly své vysvědčení a s nadšeným smíchem se rozptýlily do ulic. Na vesnice k babičkám, kde je čeká spousta dobrodružství. Celý kraj se zahalil do lásky. Pastelkami je vybarvená azurová obloha, růžovou rozpálené líčka děvčat, žltunkou zářící slunce. Nová letní pastelová kolekce je zde.

Když se léto barví do odstínů duhy a břečťan tiše obepíná průčelí domků, když v zahradách na keřích dozrává ovoce, když jsou líce rozpálené od touhy a všechno chce milovat a být milované, tehdy po zahradách chodí ona, oblečená v šatech utkaných z lupenů květů a závoj z lístků stromů její sahá ponížit pasu. Svým dotykem mění vše na letní líbeznost. Je vznešená a voní po touze. Královna letních zahrad ...
Věneček je vyroben z textilních květů, lístků, ozdobných bahniatok, aranžérských plodů, trávy, drátku, floristické pásky a jiných drobností určených k aranžování.
Foto: Bibiana Růžičková PHOTOGRAPHY
Modelka: Michaela, Veronika
Make up: Barbora Slováková

    Menu
    --