Domů Zboží Od may

Lněná košulela "zub času" XL

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce300 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od may

Katalogové č.: 6502757
Zobrazení: 526x
Vloženo: 25.7.2015
Počet srdcí: 131x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Zub času je prý nejtvrdším ze všech zubů. Kdo však stárnout umí a smíří se se všemy šrámy, bolestmi, tomu se život nikdy nezdá krátký. Takový pak dokáže prožít každou chvíli jako jedinečný a nejkrásnější okamžik.

Pánskou lněnou košulelu jsem ušila v rámci meziklubového klání MaŘeNa na téma "Čas". Je sice řádně ozáplatovaná, vyspravená, "zub času" ji poznamenal, ale jinak je celá nová, opravdu :-). Soutěžím za textilní sekci klubu MaŘeNa umí zpracovat látky, klubka i přadýnka

Košile je šitá ze lněných látek. Má dlouhé vytřepené rukávy a rozhalenku s dvěma vázačkami. Ve stylové modré kapsičce se skvěle schová třeba mobilní telefon, a ač to nevypadá, kapsa je dobře přišitá. Některé záplaty jsou zdobené výšivkou sashiko. Košile je vyvážená, strana se záplatami netíhne dolů, největší plochy totiž nejsou zdvojené a byl použit materiál s rozdílnou hmotností.

Materiál : přírodní len vyrobený v ČR

Údržba : praní na 40°C, sušení volně nebo v sušičce na střední teploty. Zpočátku se po vyprání mohou uvolnit jednotlivé nitky z vytřepených částí oděvu, což není na závadu, dlouhé konce lze ponechat nebo zastřihnout.

Další košile naleznete zde, pánské noční košile zde.

A překvapení pro zákazníka na závěr, na košili se pracovalo ještě po začátku soutěže. Fotografie, která je focena pouze na ramínku nemá ještě finální podobu. Děkuji za pochopení.

Menu
--