Domů Zboží Od KB GALERIE

Dáma s drátovaným límcem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce300 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od KB GALERIE

Katalogové č.: 8576948
Zobrazení: 622x
Vloženo: 31.5.2017
Počet srdcí: 58x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Upozorňuji na možnost osobního převzetí v Praze 10. Pokud máte zájem o jiný typ dopravy než nabízím, neváhejte napsat do zprávy.

Soška dámy je vyrobená ze světlé strukturní hlíny zvýrazněné patinou. Je ozdobena efektním drátovaným vztyčeným límcem s vpletenými lososově tónovanými říčními perlami.

Výška sošky je cca 29cm, šířka cca 26cm

Informace k údržbě:

Na výrobu je použitý vázací žíhaný drát ošetřený olejem. Časem může mít tendenci rezivět, zvláště pokud bude soška umístěna ve vlhkém prostředí (což obstarají i výpary z kuchyně nebo vlhkost odpařovaná z rostlin). Osobně rezivění nepovažuji za estetickou vadu (soška pak působí krásně starobyle) a za důvod k reklamaci. Pokud se vám ale tato patina nelíbí, rezivění lze zabránit pravidelným olejováním drátovaných částí - pokud nemáte olej určený na kov, postačí i kuchyňský - nanášejte opatrně prstem nebo štětečkem tak, aby oleje nebylo příliš a nestékal na keramiku. Máte-li sošku na suchém místě, stačí jednou dvakrát za rok při "velkém úklidu", pokud je soška na vlhčím místě je potřeba to dělat častěji - dá se říct, že namísto oprašování potřebuje mastit. :-))

Menu
--