Domů Zboží Od Kobayashi

Abys byla svobodná a jasná.

245 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Dobírka
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kobayashi

Katalogové č.: 8320398
Zobrazení: 16x
Vloženo: 3.3.2017
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský přívěsek s Šiva lingam. Použita chirurgická ocel, slitina cínu a stříbra v poměru 97%cínu 3%stříbra. Velikost přívěsku 4,1×1,6 cm. 

Vlastnosti: Symbolizuje svazek hinduistického boha Šivy s jeho chotí Kálí a aktivuje základní a sakrální čakry, zvyšuje a ovládá energii kundalini. Je skvělý k usnadnění duchovního vývoje prostřednictvím tantry nebo sexuální magie. Tento kámen je již tisíce let považován za posvátný coby symbol sexuality a mužské plodivé síly. Usnadňuje spojení protikladů, jako je mužské a ženské, tělo a duše atd., a je výborný pro léčbu sexuálních potíží. Šivův lingam posiluje vnitřní vhled, usnadňuje podívat se do nitra a odstranit vše zastaralé. Obzvláště účinný je pro tišení emocionální bolesti, jejíž původ tkví v raném dětství, zejména souvisí-li se sexuálním zneužíváním, protože obnovuje důvěru v mužskou energii a ve vaše vlastní mužské aspekty, a může k vám přitáhnout partnera, který se vám stane sexuálním léčitelem. Je-li Šivův lingam vhodně naprogramován, přetíná jemné éterické sexuální svazky po ukončeném vztahu. Odstraňuje jemnohmotné „zaháčkování“ z vagíny nebo z dělohy, dodává novou energii základním čakrám a otevírá cestu novému vztahu. Je dokonalým kamenem k rituálu sebelásky pro znovuzískání ženskosti a ženské moci.

Léčivé účinky: Účinný pro překonávání sexuálního ponížení nebo zneužití, neplodnosti, impotence, neschopnosti dosáhnout orgasmu a menstruačních křečí. Stimuluje elektrický tok v tělesných soustavách a jemnohmotných meridiánech.

Umístění: Podržte, dejte do mřížky nebo umístěte vhodně na tělo.

    Menu
    --