Domů Zboží Od Oxanka

Achát & Rudraksha.. Přírodní náramek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Oxanka

Katalogové č.: 6924423
Zobrazení: 58x
Vloženo: 5.12.2015
Počet srdcí: 25x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Moji milí,děkuju vám nesčetněkrát za vaši přízeň, za to, že mi píšete své příběhy, že chcete aby vás náramky ode-mě doprovázeli na cestách světem nebo životem. Přinášeli vám štěstí, radost, inspiraci nebo vás ochraňovali.. Děkuji všem, kteří se zajímají. Krásné dny přejí všem. Oxanka ♥

,,Až ti bude v životě nejhůř, otoč se ke slunci a všechny stíny padnou za tebe."

-John Lennon

Rudrakša náramek se semínky indického posvátného stromu Rudraksha a minerály/polodrahokamy- Achát. 

Bud' originální!

Náramek je vytvořený  z bavlněné voskované šňůrky s minerály.., (pro milovníky přírodních materiálů..)

Velkou výhodou těchto náramků je, že jsou pevné a jen tak se nepřetrhnou!

Zapínání náramku je řešeno stahovacím uzlem, se kterým si velikost jednoduše nastavíte podle potřeby, proto padne na každou ruku. 

Víc než jen náramek..

Rudraksha vytváří obrovskou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši.

Rudrakša náramek se semínky indického posvátného stromu Rudraksha a minerály- Jadeit/Nefrit. Navlečeno na pružném silikonu.

Nemáte rádi obyčejné věci a rádi byste si pořídili šperk, ve kterém se ukrývá příběh, historie a energie - šperk, který má svůj význam?

Původ těchto náramků musíme hledat na exotickém ostrově Bali. Rudrakshové náramky v sobě mají duchovní a léčivé účinky. Vytváří obrovskou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši. Dokáží změnit karmu nositele a vedou jej přirozeně po pravé cestě za svým cílem.

To, co dělá náramky originálním zbožím, je Rudraksha. Je to přírodní semínko z věčně zeleného stromu Elaeocarpusganitrus, který roste pouze v Himalájích, Nepálu, Indii a částech jihovýchodní Asie. Rudraksha je nošena v podobě náhrdelníků, náramků nebo přívěšků a po celém světě je používaná k meditaci.

Rudraksha

Ručně a s láskou vytvořený šperk, náramek ze semínka Rudrakshi a právě díky tomu to není pouze obyčejný náramek, ale náramek s určitým významem, posláním, přáním ... Tyto korálky v sobě mají po tisíce let duchovní a léčivé účinky a vytváří obrovskou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši. Dokáží změnit karmu nositele a vedou ho přirozeně po pravé cestě za jeho účelem.

Rudraksha je přírodní semínko z věčně zeleného stromu Elaeocarpus ganitrus, který roste od úpatí Himalájí, v Nepálu a Indii až po jihovýchodní Asii.

Název rudraksha doslova znamená ,, Boží slzy,, a říká se jí také ,, slzy boha Shivy,,. Tento název vznikl podle legendy, kdy bůh Shiva jednoho dne usedl na zem a začal meditovat za 1000 šťastných a bohatých let pro lidstvo. Když dokončil meditaci začal nečekaně plakat slzy soucitu. Jakmile slzy dopadly na zem, na jejich místě začaly vyrůstat stromy, jejichž plody Rudrakshi mají božskou energii a moc přinášet do života zdraví, šťěstí a harmonii.

Hinduisté a buddhisté ctí Rudrakshu jako své posvátné semínko, které přináší mír, sílu a ochranu. Rudraksha je nošena v podobě náhrdelníků, náramků, přívěšků a je užívána k meditaci.

RUDRAKSHA vytváří obrovskou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši.

Dokáže změnit karmu nositele a vede ho přirozeně po pravé cestě za jeho účelem. Tím se jeho cesta stává snazší a rychlejší.

Tlumí stres a pomáhá se lépe vyrovnat se starostmi, a tak zklidňuje smysl.

Přináší jasnost, zostřuje mysl a zvyšuje sílu intuice.

Zlepšuje koncentraci a má protistárnoucí účinek.

Studie také ukazují, že muži i ženy pociťují zvýšenou výkonnost a energii už pár hodin po nošení/kontaktu s pokožkou.

Nemá žádné negativní vedlejší účinky, její působení je dokumentováno po dobu více než 3000 let.

ACHÁT VLASTNOSTI:

Je to uklidňující kámen, který ,,chce, abyste byli v pohodě a cítili se dobře". Vyrovnává naše tělo na tělesné, citové i duševní úrovni, podporuje sebedůvěru. Pomáhá překonávat negativní pocity a zahořklost. Léčí vnitřní zlobu, posiluje lásku a je užitečný při citových zklamáních. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, odstraňuje vnitřní napětí.

ČAKRY A AURA:

Achát stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Je to uzemňovací kámen, spojuje se se základní čakrou. Pomáhá ke stabilizaci tělesné energie. Je to kámen, který povzbuzuje k tichému rozjímání, vede k duchovnímu růstu a vnitřní stabilitě.

LÉČIVÉ ÚČINKY ACHÁTU:

Ruší a přetváří negativní energie, položený na srdci pomáhá přijímat lásku a odbourává citovou nevyrovnanost. Čistí lymfatický systém a slinivku břišní. Léčí oči, žaludek a dělohu. Pomáhá při kožních nemocech. Položený na žaludku nebo používání achátu v podobě elixíru léčí žaludek, povzbuzuje trávicí proces a ulevuje při gastritidě.

Vyzkoušejte sílu léčivých kamenů i Vy!

Není to jen léčivá síla a energie drahých kamenů,je to i spojení s přírodou a její krásou. Proto se na chvíli zastavte,odpočiňte si,relaxujte a kochejte se dary,které Vám příroda přináší. ;)

Menu
--