Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Achátové kvítí - brož

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce60 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 5293609
Zobrazení: 52x
Vloženo: 6.7.2014
Počet srdcí: 39x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský originální šperk - brož z kolekce "Polní kvítí". Letní procházka rozpálenou loukou - teplý vánek, slunce, léto.

Koupí tohoto šperku si kupujete originál - neopakovatelný autorský kus z mé dílny. Brož působí velmi jemně, něžně, romanticky, filigránsky.

Použitým materiálem je atestovaný nerez drát. Střed zdobí kulička achátu (krásná medová barva s tmavým žilkováním) - průměr 6 mm. Na slunci se krásně prosvítí a zdůrazní svou barvu a nádhernou strukturu. Dekorováno bezolovnatým cínem s obsahem stříbra. Zapínání je ruční výroby - systém "zavírací špendlík". Seřízen je tak, aby pojistný háček zabránil nechtěnému rozepnutí, musí se lehce zacvaknout.

Provedení je velmi precizní a profesionální. Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zacínovány. Konstrukce je pevná - způsobem zpracování velmi dobře odolává mechanickému poškození a šperk Vám vydrží krásný celé roky.

Nerezový drát neoxiduje, nemění barvu, nešpiní, neodírá se. Není nutná další údržba. Od běžných nečistot můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem nebo tekutým pískem. Cín můžete přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů - běžně koupíte v drogerii) nebo utěrkou na šperky.

Rozměr ozdobného filigránu je 42 x 23 mm. Zapínání měří 30 mm a je vhodné pro lehké tričko, halenku, nedvábný šátek.

Na přání můžu vyrobit různé kousky k sadě - např. náušnice, přívěsek, náramek, sponu do vlasů, prsten, čelenku... vše po domluvě.

Menu
--