Domů Zboží Od černé náramky

achátové srdíčko s tyrkysem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od černé náramky

Katalogové č.: 9231055
Zobrazení: 85x
Vloženo: 25.1.2018
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ AKCE ♥ Ke třem náramkům z minerálů doprava zdarma ♥

Energetický náramek achátové srdíčko s tyrkysem z lesklého šedého achátu, chryzokolu, amazonitu a onyxu je doplněn korálky hematitu zlaté barvy (velikost cca 6 mm).

Parádně se hodí k srdci z mechu a kapradí:

https://www.fler.cz/zbozi/srdce-z-mechu-a-kapradi-9096763

mech

nebo k rozveselenému čenému srdci:

https://www.fler.cz/zbozi/rozveselene-cerne-srdce-8962749

rozveselené černé

nebo doplňte dle Vaší fantazie!

Každý korálek je jiný a tak každý náramek je originál, i když jde o stejný model. 

Na fotografii právě ten náramek, který kupujete.

AKCE! Ke třem náramkům z minerálů jako dárek skvěle doplňující náramek SRDCE NA GUMIČCE!

Korálky jsou navléknuty na dvojité pružence, tedy návlek je extrémně pevný. Uzlík ukryt, a tedy nevykukuje a neruší lad kamenů.

Náramek je v délce cca 18 cm. V případě potřeby menšího či většího rozměru mne neváhejte kontaktovat.

Každý náramek bude dodán v dárkovém balení, tedy je jej možno hned darovat.

Drahé kameny jsou cennými dary přírody. Každý z nich má své jedinečné schopnosti. Podporují léčení těla i mysli, a tak své nositelce přinášejí nejen potěšení z krásy drahých kamenů, ale nadto i harmonizaci těla a mysli.

Achát je uklidňující kámen. Podporuje citovou, tělesnou a duševní rovnováhu, tedy harmonizuje naše tělo. Pomáhá překonávat negativní pocity, vnitřní zlobu, posiluje sebedůvěru a lásku, je nápomocný při citových zklamáních. Navozuje pocit jistoty a bezpečí.

Hematit je zvláště účinný ochranný kámen. Už v Egyptě se nosil jako amulet, který ochraňuje zdraví. Kámen mocný ve vytahování nemocí z těla, kladně působí na tvorbu krve. Aktivuje naši vůli, dodává odvahu a rozhodnost k činům. Odstraňuje psychické výkyvy a poruchu. Přináší vnitřní klid, hamonii a spokojenost.  Pomáhá bojovat se špatnými návyky, jako je přejídání, kouření.

Chryzokol je kamenem klidu. Tento kámen se od pradávna užíval k nabytí lásky, moudrosti, klidu, meditace a léčení.

Dává svému nositeli sílu a rozvážnost, tiší emoce. Přitahuje lásku a dává moudrost, učí toleranci, má schopnost vztahy upevnit. Hojí bolesti v oblasti lásky, učí více milovat, očišťuje a chrání před negativní energií. Tento kámen pomáhá při meditacích, napomáhá ke zlepšení komunikace. Přeměňuje destruktivní citové naprogramování v pravý opak.

Onyx je ochranný kámen, dodává sílu a energii při fyzickém i duševním vypětí. Snižuje strach a obavy, přináší zvýšení sebedůvěry. Onyx je kamenem trpělivosti a učení, pomáhá k utváření vlastní cesty ke štěstí. Vede k hojení hlubokých citových ran, vyrovnává energie jin a jang.

Amazonit je silný léčivý kámen pro komunikaci, kámen mimořádně uklidňující, kámen odvahy. Napomáhá soustředění, zlepšuje intuici. Tiší nervový systém, rozptyluje negativní energie, zmenšuje obavy a strach. Tento "kámen naděje" je používán po tisíce let, již staří Egypťané si byli vědomi jeho léčebných a energetických vlastností.

Menu
--