Domů Zboží Od CÍLKOVI

adventní štola "BÍLÁ KÁVA"

630 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce600 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od CÍLKOVI

Katalogové č.: 5700961
Zobrazení: 63x
Vloženo: 8.11.2014
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Na nějaký čas opouštíme Fler, neb nám přibyl do rodiny malý zahradníček a na správu Fleru nezbývá času. Děkujeme všem příznivcům a brzy na viděnou!!

POPIS:

Luxusní adventní svícen ve tvaru klenutého mostu z kolekce "bílá káva". Neutrální barevné ladění předurčuje tuto dekoraci k univerzálnímu použití do téměř všech typů interiéru. Přírodní korpus z bíle barveného proutí je dozdoben vánočními kouličkami v kávových barvách, barvenými šiškami, islandským lišejníkem a umělými větvičkami.

Dekorace je vysoce trvanlivá a ozdobí Váš interiér každé vánoce znovu a znovu.

ROZMĚRY:

  • korpus: d 45 cm, š, 15 cm
  • výška aranžmá bez svíček: 17 cm

SVÍČKY:

Svíčky NEJSOU SOUČÁSTÍ dekorace. Budete-li si je přát, připište tuto informaci prosím do objednávky a vyberte si barvu svíček dle libosti (viz poslední foto).

  • špunty matné 9 x 4,5 cm  (na fotce v 1. řadě)- krémové, čistě bílé, světle hnědé, zářivě červené, tmavě červené, světle modré, tmavě modré, světle zelené, tmavě zelené - CENA 68,- Kč (cena bez Flér provize 11%)
  • špunty metalické 9 x 4,5 cm (na fotce v 2. řadě)- perleťové, krémové, temně červené, zlaté, stříbrné, tmavě hnědé, měděné, modré - CENA 80,- Kč (cena bez Flér provize 11%)
Menu
--