Domů Zboží Od Amato

Amato kraslice

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Amato

Katalogové č.: 8424155
Zobrazení: 688x
Vloženo: 5.4.2017
Počet srdcí: 166x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Odřené 4/4 housle přišly o všechno, o majitele, o smyčec, struny, kobylku… ale někomu bohužel nestačilo, takže se pustil i do lubů a rozdupal je napadrť. Nebo je přejelo auto, nevím.

Smutné trosky jsem našla na cestě před domem, z drobných kousků poskládala zase zpátky, a úlomky, které chyběly úplně, nahradila kartonem a papírovou kaší. Housle jsou hrbolaté, opravdu nedokonalé, ale tvar krom klenutých boků připomíná vajíčko, a když už mě k nim přivedla náhoda, mně zas nedalo, abych nepřivedla na svět tento hudebně-velikonoční fórek. Nedávno jsem se nacpala skvělými pralinkami s romantickým názvem Romeo a Julie, takže onen čokoládový zázrak se stal inspirací dekoru.

Po jakéms takéms vyspravení jsem teda milé housle v několika vrstvách natřela čokoládovou barvou a přes kus staré háčkované záclony nastříkala zlatým sprejem. Co se nepovedlo zachytit, je domalováno ručně. Rodina se shodla, že jí teď spíš připomínají totem… Ale proč by si Vinnetou a Ribanna neudělali v dubnu pěkné svátky jara? Nebo sladký May?

Dekoraci 36x20cm lze zavěsit na zeď na neviditelném silonu.

Zasílám pěčlivě zabelené do 3 dnů od přijetí platby na účet.

Menu
--