Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Ametyst broušený ANDĚL

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 13486236
Zobrazení: 37x
Vloženo: 13.8.2022
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Kvalitní, ruční výbrus z ametystu do tvaru kouzelné bytůstky anděla. Je tmavě fialového vybarvení, proti světlu průsvitný. Andílek samozřejmě samostatně stojí :-) a je dekorativní. Můžeme jej také nosit při sobě a být ponořeni v jeho ochranné energii.

Anděl je přátelská a vnímavá duchovní bytost. Ať už jej vnímáme přes Boží přítomnost či v pojetí mystiky a esoteriky, symbolizuje OCHRANU. Je poslem mezi Bohem (vesmírem) a člověkem, pomáhá nám porozumět věcem, které nejsou pouhým okem viditelné, poskytuje nám ochranu a pocit bezpečí.

Ametyst jako duchovní, meditativní kámen přináleží čakře 3.oka. Jejím tématem je  intuice, inteligence, porozumění, chápání, vědění, vidění (vnímání) vnitřními smysly, vidění v komplexnějších obrazech. Energie ametystu přináší do našich životů soucit a pochopení světa, jeho odlišností a slabostí. Dává nám schopnost nadhledu a moudrosti. V jeho energii nám není zatěžko opustit zvyk, který nám sice působí krátkodobou radost, ale z dlouhodobého hlediska nám škodí.

Obecně patří ametyst do skupiny minerálů, které nám otevírají dveře k novým začátkům. Vyhledávají a přinášejí nám do života nové možnosti, nové příležitosti, nové cesty. Předávají nám schopnost vidět věci i z jiného úhlu pohledu, než dosud, odkrývají nám naše skryté (dosud neobjevené) schopnosti a talenty. Pomáhají nám zaměřit svoji pozornost směrem, kde tyto věci nalézáme.

Rozměry: 4 x 2,7 x 1,5 cm.

Lokalita: Brazílie.

Moje pozn: K4/4.

Menu
--