Domů Zboží Od Kameny - materiál

Ametyst - tromlovaný volný tvar - 12-15mm

16 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 3.4.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 3.4.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 1 dneTermín odeslání*: pondělí, úterý, středa, čtvrtek, pátek, neděle
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal

Další zboží od Kameny - materiál

Katalogové č.: 10318687
Zobrazení: 35x
Vloženo: 12.2.2019
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Minerál: ametyst

Velikost: cca 12-15 x 8-11mm

Průměr průvleku: 1mm

Počet ks v balení: 1

Ametyst je především kámen duchovní čistoty a meditace. Vše pozemské, vyjádřené v jeho fialové barvě červení, ohněm smyslu a životodárné síly, postupuje modří duchovního života. Takto se stává kámen mostem mezi Zemí a Nebem, mezi duší a duchovnem. Svou harmonickou září současně uvádí do rovnováhy i v nižší rovině naši mysl a cit. Ametyst je také symbolem proměny, reprezentuje proces alchymie a otvírá mnohá tajemství života, aniž bychom jim mohli pouhým rozumem porozumět. 
Ametyst je kámen inspirace, obohacuje naši meditaci nadosobní láskou, podporuje v nás obětavost a nezištnost. Otvírá náš myšlenkový svět novým idejím, tvořivé inspiraci a intuici, vnáší světlo do nejasných problémů, které nám brání ve vývoji.

    Menu
    --