Domů Zboží Od Keramika-Kami

Anděl Tajemství - HARMONIE DOMOVA

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Keramika-Kami

Katalogové č.: 8759153
Zobrazení: 35x
Vloženo: 18.8.2017
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

 

Keramická soška o velikosti cca 24 cm doplněna Karneolem  , barva   přírodní  bílá  pálená hlína, křídla z lakovaného měděného drátu. Anděl má jemný svítící efekt .V ceně je  keramický kalíšek k možnosti svícení čajovou svíčkou.

Otvory na svícnu jsou v řádu posvátné geometrie , ve kterém je znázorněn  květ života......přičemž schéma zůstává utajeno.

barva přírodní pálená hlína. Kámen je vždy unikátem..

 Karneol je stabilizující kámen s vysokou energií. Dodává odvahu, klid, trpělivost a harmonii, pozitivní pohled na život. Motivuje k úspěchu. Tiší vztek, žárlivost a závist, rozptyluje deprese a negativný myšlenky. Dodává výřečnost a posiluje sebedůvěru. Navozuje klidný spánek, zahání noční můry. Povzbuzuje sexuální aktivitu a odstraňuje závislosti všeho druhu. 

Léčebné využití: předchází kožním nemocem, zastavuje krvácení z nosu a pomáhá při všech nemocech spojených s krví, dodává sílu a vitalitu, zvyšuje plodnost, léčí frigiditu a impotenci, artritidu, revmatismus, kosti, šlachy, neurózy a deprese.


Karneol je žlutavou, červenavou nebo červenohnědou průsvitnou odrůdou chalcedonu (kryptokrystalický křemen). Za svoje zbarvení vděčí příměsi hematitu. Tvoří nepravidelné konkrece, žilky či výplně dutin hlavně v sedimentech a melafyrových mandlovcích. Jako drahý kámen byl používán již ve starověku. V Čechách se vyskytuje v Podkrkonoší, kde se mu přezdívá ,,masák".

Karneol z Botswany je žádaný pro svoji výraznou červenooranžovou barvu. Nachází se spolu s acháty v polopouštích východní Botswany. Odtud se již dlouho nesmí vyvážet neopracované minerály. Navíc kvůli nízké technologické vyspělosti země jsou nyní botswanské karneoly na trhu skutečnou raritou.

 

Původ : Botswana

Anděl přináší do našich životů světlo, klid, harmonii a lásku. Pos

Feng-šuej /výslovnost, čínsky pchin-jinem fēngshuǐ, znaky zjednodušené 风水, tradiční 風水; česky „vítr a voda“/je tradiční čínské učení, které se zabývá vztahem člověka a jeho životního prostoru v čase. Pokouší se nastolit harmonii v prostoru a umožnit nerušené plynutí energie čchi. Takovým prostorem může být například byt, dům, pracoviště, zahrada nebo město.

Feng-šuej má dvě hlavní školy: školu formy a školu kompasu. Pracuje mimo jiné s polaritou jinu a jangu a s tzv. pěti elementy (voda, země, dřevo, oheň, kov) a snaží se mezi nimi nastolit harmonii prostřednictvím barev, tvarů, materiálů, vůní i zvuku. Jedním z pilířů této nauky je i čínská astrologie. V mnoha ohledech se podobá indickému systému Vástu šástra.

kytuje nám pocit ochrany a bezpečí

Menu
--