Domů Zboží Od Veverkal

Andělské krystaly...(surový celestin)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Veverkal

Katalogové č.: 14614855
Zobrazení: 67x
Vloženo: 7.4.2024
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Zásilky nyní odesílám 2x v týdnu - pondělí a čtvrtek. Nyní při nákupu za 1300Kč a více (pro získání dárku se počítá pouze hodnota výrobků, nikoli poštovné) ZDARMA šperk "Améthea"
Autorský šperk se surovým celestinem top kvality...

Vyrobeno z bezolovnatého cínu a mosazi. Celestin má velikost 3,9 x 3,4 x 2,4cm, barva je světle, nebesky modrá. Je usazen v cínu - bez lepení, zdoben kuličkami cínu. Zavěšeno na černé kůži o délce 45cm. Leštěno, povrchově ošetřeno. Celková velikost šperku je 4,9 x 3,4 x 2,4cm. Váha šperku je 58 gramů.

šperk je originál. Kámen je křehký, nárazy a pády na zem ho mohou poškodit, doporučuji opatrné zacházení.


Celestin - andělský kámen, přináší čistotu srdce a přitahuje svému majiteli štěstí. Vnáší do života hluboký klid a mír. Pomáhá při řešení konfliktů a napravuje pošramocené vztahy. Uklidňuje stres. Posiluje tvořivost, hlavně v umění. Dokáže zchladit příliš žhavé emoce.  Je nabitý božskými energiemi. Poskytne nekonečný klid duchovního světa a přivede svého majitele do kontaktu s říší andělů. Jedná se o užitečný kámen pro jasnovidnou komunikaci a pro cesty mimo tělo vyvolává vzpomínky na sny. Učí člověka víře v nekonečnou božskou moudrost. V tomto kameni se snoubí rozum s instinkty. Přináší pocit láskyplného soužití se vším živým a nabízí možnost dosažení naprosté harmonie.
Menu
--