Domů Zboží Od Dílny Rožmitál pod Třemšínem

ANDĚLSKÉ ZVONĚNÍ - JEDINÝ PRAVÝ ORIGINÁL

699 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Dílny Rožmitál pod Třemšínem

Katalogové č.: 5603264
Zobrazení: 23376x
Vloženo: 15.10.2014
Počet srdcí: 48x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vyrobeno v chráněné dílně Rožmitál pod Třemšínem... Nákupem jakéhokoliv výrobku z našeho krámku přispíváte na provoz našich dílen!

PO VELIKÉM ÚSPĚCHU ZNOVU V PRODEJI!!!
Zvonící stromek
 naší ryze české výroby je původní českou variantou celosvětově oblíbeného andělského zvonění. Počátky jeho výroby jsou datovány do 50. let minulého století do Frýdlantu v Čechách.

Více než rok jsme usilovně pracovali na znovuobnovení výroby. Dnes Vám představujeme ryze původní a zcela unikátní podobu Zvonícího stromku. Dnešní výroba je stejně jako v minulém 
století původní a sice ruční. Kompletní díly, práce a veškeré komponenty jsou ryze české výroby a českého původu.
Jednotlivé kovodíly nesou punc z válcoven plechu ve Velkém Šenově. Tyto jsou ručně lisovány v Rožmitále pod Třemšínem, kde probíhá i veškerá nástrojařská práce a zároveň kompletace

v chráněné dílně zaměstnávající osoby s tělesným postižením. Ostatní bižuterní komponenty jako jsou skleněné perle, řetízek a zvonící korálek, mají svůj původ na Jablonecku.
Přes všechny aspekty dnešní doby jsme zachovali původní ruční práci, originalitu a kvalitní české komponenty. Jsme velmi rádi, že Vám právě v dnešní době můžeme nabídnout původní zážitek 
kouzla Vánoc našeho dětství. Nálada Adventu a Vánoc doplněna o nezapomenutelnou kulisu zvuku zvonění rozzáří, tak jako v minulosti, především oči našich dětí.
4 svíčky jsou součástí balení. Červený nebo zelený přebal na vyžádání, uveďte do poznámky. Jedná se pouze o barevné provedení rukávu, vnitřek vždy stejný.

Rozměry stromečku jsou výška 29 cm, šířka podstavy je 14,5 cm.

poštovné: v případě jednoho kusu cena 80kč s více kusy roste i cena dopravy dle ceníku pošty, např. 3ks zvonění doprava činní 120kč 

A co říkají na stromeček kupující? yena2008: "Nádherné originální zvonění, vše nové a zároveň jako "staré" zvonění, po sestavení jako zlaté. NÁDHERA !" Vanessa6617 :"CHTĚLA BYCH VŠEM,KTEŘÍ SE PODÍLÍ NA VÝROBĚ "ANDĚLSKÉHO ZVONĚNÍ" VELMI MOC PODĚKOVAT!!! MÁM DOMA 2 STARÉ AND.ZVONĚNÍ A PROTO MŮŽU POSOUDIT KVALITU.."POVEDLO SE JE TO NÁDHERA K NEROZPOZNÁNÍ OD STARÉHO" "VŠEM VŘELE DOPORUČUJI" SUPR CENA A NÁÁÁDHERA DÍKY" 
Antaka:" Zvonění je nádherné a předčilo má očekávání :-))) Jsem ráda, že někoho napadlo obnovit výrobu tak krásného symbolu Vánoc :-) Děkuji :-))"vlastakor:"Nádherný stromeček z časů našich babiček, lehce složitelný a zvonění je vskutku andělské - má nádherný zvuk. Nerozbitně zabaleno a rychle doručeno. Děkuji a 100 % doporučuji všem" Lada 13: "Děkuji za opravdu bleskový obchod. Stromeček je opravdu takový jako ten, co si ho pamatuji z dětství, ale otec ho při předvánočním úklidu před několika lety vyhodil. :-)" 

Menu
--