Domů Zboží Od YourStyle

Andělský náhrdelník s opálem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený58 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od YourStyle

Katalogové č.: 4459429
Zobrazení: 40x
Vloženo: 4.11.2013
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Řetízek s přívěskem křídla, zdobený minerálem opál a čtyřlístkem s kamínkem swarovski.

Opál :
je citlivý kámen s jemnými vibracemi. Podporuje v nás originální a dynamické využívání tvůrčí síly. Dokáže nám pomoci při objevování a projevování našeho skutečného Já. Opál dokáže zároveň vysílat a pohlcovat. Přijímá myšlenky a pocity z okolí, zesiluje je a vrací je zpět ke zdroji. Opál je karmický kámen - učí nás pochopit, že vše co vyšleme ze sebe ven, se nám zase vrátí.
Opál je ochranný kámen, zesiluje zvláštnosti charakteru, vynáší na povrch osobní vlastnosti, aby mohli projít potřebnou proměnou. Pomáhá nám pochopit naši vlastní cenu a hodnotu, pomáhá nám porozumět našim vlastním možnostem a schopnostem. Přináší do života světlo a spontánně rozhodování. Rovněž v nás povzbuzuje umělecké sklony. Odpradávna byl spojován s láskou a vášní a také s touhou a erotikou. Říká se, že opál je kámen pokušení, pokud máme zábrany v sexuální oblasti, pomůže nám je překonat, uvolnit.
Léčebné účinky: opál podporuje vůli žít. Čistí krev, ledviny. Léčí Parkinsonovu chorobu, infekce, horečky, reguluje hladinu inzulínu, pomáhá při porodech, blahodárně působí na oči, zejména pokud si z něj připravíme elixír, podporuje a dává do harmonie všechny procesy v těle, reguluje srdeční činnost, čistí,  regeneruje pleť...

Menu
--