Domů Zboží Od Bogi-chráněná dílna

Antialergický růženec - turmalínové tajemství

493 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Bogi-chráněná dílna

Katalogové č.: 3678317
Zobrazení: 88x
Vloženo: 19.3.2013
Počet srdcí: 53x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Všechny kovové části růžence jsou z chirurgické oceli, jinak je růženec z křišťálových kuliček o průměru cca 6mm, Mezi desátky jsou fasetované oválky turmalínu, v rozdělovníku je 8mm turmalínová kulička. Jde pohodlně přetáhnout přes hlavu

Je vyroben z pevného kovu, který zaručuje jeho dlouhou životnost a při dlouhodobém dotyku s pokožkou se nijak nemění a neoxiduje. Kov je bezpečný a proto je používán ve stomatologii a chirurgii.

Drátek pro výrobu nakupujeme přímo od (Českého) výrobce.

Dodáváme v maličkém plátěném pytlíčku (bavlna) na šňůrku, který ochrání růženec před poškozením. Plátěný pytlíček může mít jinou barvu, než je na obrázku. Posíláme v bublinkové obálce.

Turmalín je úžasný kámen, pro pozitivní pocit. Působí vždy ve prospěch svého majitele a přináší mu radost. Pohlcuje negativní vibrace, odstraňuje stres, zlost, strach, je ochranným kamenem. Napomáhá pochopení sebe sama i druhých, zvyšuje sebedůvěru, nezávislost a pomáhá získat nadhled nad rozčilujícími situacemi.

Křišťál

Užití: síla, ochrana, meditace, harmonie, léčení Vlastnosti: projektivní i receptivní kámen, přiřazen planetě Slunce a Měsíc a elementu ohně a vody. Je to univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii uvádí do harmonie. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, Zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny. Léčebné využití: vhodný na většinu zdravotních problémů, včetně problémů duše. Tiší bolesti hlavy a zubů, neurologické a střevní potíže, nevolnosti, podporuje zažívací trakt, posiluje imunitu, uvádí tělo do rovnováhy, podporuje laktaci.

Menu
--