Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Apatit chřestový AA tromlovaný

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 14623634
Zobrazení: 13x
Vloženo: 13.4.2024
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Krásný tromlovaný kamínek chřestového apatitu ve kvalitě AA. Jde o vyhledávaný drahý kámen, s oblibou používaný do šperků. Chřestový apatit má typické (fosforově) zeleno-žluté vybarvení, při prosvícení v něm nalezneme maličké stopy oranžové a hnědé příměsy, pro apatit typické. Kamínek je barevně čisťounký, zářivý, optimálně vhodný pro zakomponování do šperku - přívěsku. 

Apatit obecně patří mezi minerály, se kterými v krystalo-terapii pracujeme, pokud chceme vyhledat nové příležitosti a možnosti. Otevírají nám dveře k novým začátkům, k rozšíření našich schopností, k objevení skrytých talentů. Umožňují nám získávat nový pohled na věc, přinášejí inspiraci, podporují úspěch v nových projektech, ve studiu. Významně nám rozšiřují naše vědomí, což se promítá do mnoha oblastí našeho života. 

Apatit všech barev je minerál, který nám usnadní dobře vnímat a prožívat realitu v přítomnosti. Jeho vibrace nám pomáhají lépe uchopit svoje schopnosti a používat je v praxi. K tomu, abychom zavnímali jeho velice jemnou energii, potřebujeme dostatečnou vnímavost. Pokud se však na jeho vibrace naladíme, bude s námi plně spolupracovat.

Jeho zeleno-žluté vybarvení jej předurčuje zejména pro práci na čakře solár, přesah má též do pupeční čakry.

Chřestový apatit svou skvělou schopností čakru solár výborně aktivuje: Obdobně jako například turmalíny umí urychlit tok vnějších energií a urychlit procesy, kterými právě procházíme. Může nám být skvělým pomocníkem při zhmotňování našeho vnitřního bohatství. Pokud vykonáváme své poslání, zeleno-žlutý apatit dokáže naše energie nasměrovat na "správné" lidi. V jeho energii si dokážeme realizovat svůj vlastní život podle vlastních přání a potřeb. Tak, aby věci, které ve svém životě tvoříme, s námi skutečně ladily.

Tématem pupeční čakry je naše osobnost, její vyzařování, sebevědomí, sebejistota, správně nastavené osobní hranice, schopnost si je ohlídat a s tím spojený pocit bezpečí.

Rozměry: 1,4 x 1,1 x 1 cm.

Lokalita: Mexiko, Durango.

Moje pozn.: B6763.

Menu
--