Domů Zboží Od mydlitto

Aquakonjac - čistící konjakový gel

Cena není dostupná
za 1 ks
varianty (2)
Aquakonjac - čistící konjakový gel
240 Kč za 1 ks
vyprodané
Jedinečný a svého druhu naprosto dokanalý čistící gel
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce300 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od mydlitto

Katalogové č.: 14023269
Zobrazení: 228x
Vloženo: 4.5.2023
Počet srdcí: 16x
CPNP číslo zaevidováno
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vzhledem k nemoci celého týmu mydlitto, budeme první objednávky odesílat začátkem příštího týdne

V rámci spolupráce s mydlářským cechem a mydlárnou ERDÉ a Levandulový dům vznikl jedinečný a naprosto unikátní čistící konjac gel, který najdete pouze u těchto tří mydláren.

Aquakonjac je tekutý konjak, který vyčistí naprosto dokonale vaší pleť bez zarudnutí, podráždění a dokonale. Přináší doslova WOW efekt již při prvním použití, kdy bude vaše pleť hebká, dokonale a do hloubky čistá a vypnutá.

Další důležitou látkou je Acerola - velmi silný antioxidant s vysokým podílem vitamínu C dokonale posiluje čistící účinku konjaku a pomáhá s rychlopu obnovou kožních buňěk. Acerola se využívá v kosmetice na rychlém hojení jizev, jizviček a akné. Dále acerola obsahuje nemalé množství hořčíku, zinku, vápníku či beta-karotenu.

Kromě tekutého konjaku obsahuje gel panthenol, glycerin, biosaccharide gum-1 a Niacinamide.

Použití: naneste dle potřeby množství gelu a krouživými pohyby přejíždějte po pleti. S aplikací nepospíchejte, plet bude dokonale čistá a hebká. Poté obličej opláchněte čistou vodou a pleť ošetřete dle svých zvyklostí pletovým olejem nebo hydratačním krémem.

Vhodné pro všechny typy pleti i bez rozdílu věku

Balení: 120 ml pumpička

Důležité vysvětlení: Aquakonjac obsahuje alkohol, který se v kosmetice používá jako důležitý konzervant. Zvyšuje propustnost pokožky a tím rychleji pomůže proniknout aktivním látkám jako je panthenol, acerola, Niaciname a dalším látkám a působit účinně a tím i znásobit účinky aktivních látek. Alkohol hraje v čistění pleti velmi důležitou roli a vykazuje silné antimikrobiální účinky.

Proč toto široké vysvětlení? V poslední době se šíří nepravdivé informace o nevhodném použití alkoholu v kosmetice. Ale pokud je citlivě a dobře poskládaná receptura kosmetického výrobku, je naopak alkohol velikým přínosem pro pokožku. Oproti jiným látkám nezatěžuje pleť a poslouží jako výborný a hlavně spolehlivý konzervant. 

Studie dokonce popisují, že je vhodný i pro citlivou, suchou a dětskou pleť, pokud je správně usazen v receptuře kosmetického výrobku.

Vždyť ani zdravotnictví by bez alkoholu nemohlo fungovat. Ale protože v dnešní době internetu stačí jeden influencer, který někde zaslechl nepodložené a nepravdivé informace o alkoholu, rychle se šíří dezinformace. 

Proto, pokud jsi nejste jisté, zeptejte se nás, přímých výrobců, rádi vám vše vysvětlíme.

Menu
--