Domů Zboží Od artemis1981

ARABSKÁ guma - pryskyřice

18 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 20.6.2024 00:00 z důvodu "DLOUHODOBÉ UZAVŘENÍ OBCHODU".
Tohle se líbí i dalším! Pospěšte si, tohle zboží si chtějí zakoupit další 2 zájemci.
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 20.6.2024 00:00 z důvodu "DLOUHODOBÉ UZAVŘENÍ OBCHODU". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: do 2 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od artemis1981

Katalogové č.: 8190546
Zobrazení: 159x
Vloženo: 24.1.2017
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tato pryskyřice je dobře známá již od dob starého Egypta, kde se používala i k balzamování mumií. V oblastech Himaláje se věří, že strom akácie, z kterého se arabská guma získává je domovem mohamedánského světce.
Je tam velmi uctíván a vážen. Jako vykuřovadlo se používá především coby pojidlo pro éterické oleje a další tekuté přísady, jako fixativ, který spojí ostatní vykuřovadla do vyváženého a harmonického celku. Arabská guma při spalování nevydává téměř žádný kouř a má jen velmi jemnou a nasládlou vůni. Platí také za povzbuzující prostředek a afrodiziakum.
Arabská guma je látka vyskytující se v pryskyřici různých druhů akácií / míza afrických akácií /. Jedná se o nejstarší přírodní emulgátor, používá se jako zahušťovadlo, zvláčňující látka a stabilizátor. Důležitou roli hraje i v potravinářství a lékařství. V kultuře vykuřovadel slouží zejména jako významné pojidlo tekutých látek, zejména éterických olejů. Drcená se používá jako součást bylinných vykuřovadel, protože snadno přebírá vonné vlastnosti jiných látek.
Arabskou gumu dodáváme v její skutečné podobě - tedy v podobě jantarově zbarvených krystalů - jedná se o čistě přírodní, Natur zpracování.
Přednosti:
* přírodní emulgátor
* přírodní stabilizátor
* jako přídavek do koupelové soli
* do mýdel - taktéž efektivní přírodní designový prvek
Rozpustnost: v teplé vodě.
Gramáž: 10 gramů

Menu
--