Děkuji pěkně za dobré zboží a pomoc s dodáním!
Arašídový olej se používá v kuchyni i v kosmetice. V kosmetice se může použít jako čistící tělový olej, při ekzémech, suché pokožce a dermatitidě všeobecně.
ARAŠÍDOVÝ OLEJ LISOVANÝ ZA STUDENA
Arašídový olej vyniká vysokým obsahem velmi kvalitních tuků. Díky tomu hrál odpradávna důležitou roli v lidské výživě.
Arašídy, ze kterých byl tento olej lisován pocházejí z ekologického zemědělství, před lisováním jsou pečlivě vytříděny a zkontrolovány. Arašídy nejsou před lisováním praženy a lisování probíhá za studena. Jediné následné ošetření oleje spočívá v jeho filtraci.
pozn.: Chtěla jsem si výrobou mýdla přividělat, ale našla jsem novou práci a na mýdla bohužel nemám čac, tak bychráda prodala zbylé materiály za zvýhodněnou cenu.
Arašídový Olej Lisovaný Za Studena 2,5l
Vlastnosti
- Hlavní barva
- zlatá
- Katalogové číslo
- 4330807
Oznámit porušení pravidel nebo rizikovost u tohoto zboží.
Co o prodejci říkají zákazníci
Rychle dodáno,vše v pořádku :-)
Další z dílny
Další na Fleru
Objevujte další prodejce































