Domů Zboží Od Roheryn

Arjunelle ~ Šperk s labradoritem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Roheryn

Katalogové č.: 13611241
Zobrazení: 317x
Vloženo: 16.10.2022
Počet srdcí: 37x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Labradorit (symbolika): velmi mystický a silný ochranný kámen mnoha barev, odstínů a opalizujících odlesků; dokáže vyvolávat vzpomínky na minulost a především dětství, skrze které objevuje a zároveň napomáhá zpracovat citové blokády; vede nás k porozumění, dodává sebedůvěru, podporuje kreativitu, uskutečnění cílů a nápadů.. odkrývá barevnost života v plném spektru, podporuje samoléčebné procesy v těle..

Výrazný šperk s labradoritem proměnlivých barev, zavěšený na jemném nerezovém řetízku. Tento konkrétní labradorit hraje odstíny modré, zelené, šedé - v závislosti na tom, z jakého úhlu se na něj dívá a odkud na něj dopadá světlo :) Šperk je oboustranný.

Velikost šperku je 6,3 x 3,3 cm. Řetízek má celkovou délku vč. zapínání 50 cm.

Kámen je zasazený do originální, ručně vytvořené konstrukce z bezolovnatého cínu s příměsí stříbra a ocelových komponentů. Šperk je patinován a pro dlouhou životnost ošetřen antioxidantem.


Součástí tohoto šperku je pevný nerezový řetízek na karabinku. Šperk zasílám v dárkové přírodní krabičce, s kartičkou o účincích kamínku a informacemi ke správné péči o šperk.

Menu
--