Domů Zboží Od indívo

♥ Ayurvédský bylinný šampon s kondicionérem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený175 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od indívo

Katalogové č.: 4282980
Zobrazení: 806x
Vloženo: 19.9.2013
Počet srdcí: 59x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Přírodní bylinný šampon s kondicionérem ve formě prášku je zajímavou a vlasy ozdravující alternativou v péči o vlasy. Použití je jednoduché. Stačí smíchat 1 polévkovou lžíci této směsi bylin s vodou, vytvořit jemnou pastu a vetřít do mokrých vlasů. Nechat pár minut působit a poté opláchnout. Použití vlasového kondicionéru není potřeba. Vlasy jsou po aplikaci krásně čisté, lesklé a snadno se rozčesávají. Vyzkoušeno :-) Hodí se i na barvené vlasy...

Ayurvédský přrodní vlasový šampon a maska Shikakai působí jako přírodní prostředek, posílující pokožku hlavy ve  vazbové části. Odstraňuje lupy a  nečistoty nahromaděné v pokožce hlavy. Je přirozeným kondicionérem na vlasy. Posiluje vlasové kořínky a podporuje bujný růst. Prášek má vitalizační schopnosti, které se projevují chladícím účinkem na pokožku hlavy.

Ayurvédský přírodní vlasový prášek Aritha, neboli mýdlový ořech, je přírodní šampon a kondicioner, vhodný zejména na mastné vlasy. Pravidelným používáním se hloubkově regenerují vlasy i vlasová pokožka.

Ayurvédský přírodní vlasový prášek z listů Brahmi je doporučován jako pomoc v nouzi pro lidi s chronickými problémy s vlasy. Dopomáhá k hustým a lesklým vlasům. Posiluje vlasové kořínky, brání řídnutí a vypadávání vlasů. Pravidelné používání vede ke kontrole předčasného šedivění. Masáží hlavy odstraníte lupy.

Ayurvédský přírodní vlasový prášek z listů Neemu funguje jako antibakteriální prostředek, který odstraňuje problémy s lupy. Reguluje přirozenou vláčnost vlasové pokožky a hojí kožní onemocnění.

Ayurvédský přírodní vlasový z Amly z plodů amla stromu  podporuje růst vlasů a zabraňuje  jejich vypadávání. Také zabraňuje infekci pokožky hlavy i předčasnému šedivění vlasů.

Ajurvédský přírodní vlasový prášek z Tulsi chrání a hydratuje pokožku, je antibakteriální a pomáhá proti lupům.

Použití: 1 polévkovou lžíci (stačí na středně dlouhé vlasy) rozmíchejte s vodou a vytvořte pastu, kterou vmasírujte do mokrých vlasů a vlasové pokožky. Nechte působit 2-5min a poté vymyjte čistou vodou. Pokračujte v běžné úpravě vlasů. Šampon se dá použít na jakýkoli druh vlasů, i na barvené.

Složení: Acacia Concinna, Sapindus Trifoliatus (mýdlový ořech), Herpestis Monniera (druh tymiánu), Azadirachta Indica (Neem), Indian Goosenberry (indický angrešt), Ocimum Sanctum (bazalka Tulsí).

Hmotnost obsahu: 45g (cca 4 umytí vlasů)

Čistě přírodní produkt.

Minimální trvanlivost je jeden rok. Dodáváme v plastové lahvičce opatřené nalepovací a papírovou etikeou.

Menu
--