Domů Zboží Od HURA

BABY SHOW

350 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal

Další zboží od HURA

Katalogové č.: 2553714
Zobrazení: 51x
Vloženo: 20.3.2012
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Všichni to známe :) Motiv můžete pořídit také v dětské variantě pro vašeho zlobivého potomka a na dámském a pánském tričku pro nahněvané rodiče. Sluší všem!

Legenda:

Předlohou pro tento motiv je sítotisková grafika TEATRUM MUNDI POPULARIS od Honzy Bažanta. Grafický list ve velikosti 50x70cm vznikl pro výstavu Popo Popular v Galerii Hygienická stanice v Praze. Zde na Fleru si můžete prohlédnout nebo zakoupit jeho zmenšenou variantu v sekci MALÉ GRAFIKY.

Tričko:

Pánské světle šedé tričko s dvoubarevným potiskem červená magenta/černá. Tiskneme na trička značky FRUIT OF THE LOOM, 205g. Dostupné ve velikosti  XL. 

Velikosti:

XL: š- 60 cm, d-70 cm

Údržba:

Trička je možné bez problémů prát v prát v pračce, běžnými pracími prostředky při teplotě vody 40°C. Doporučujeme prát s obrázkem otočeným dovnitř. Trička se mohou žehlit i přes obrázek.

Tisk:

Tiskneme technikou ručního sítotisku. Tisk není gumový, ale vypadá spíše jako součást textilie. Charakter ručního sítotisku se proti tisku strojovému vyznačuje určitými nuancemi jako jsou drobné nedotisky nebo lehké posuny soutisku a pod. Tyto momenty zajišťují opravdovou jedinečnost a originalitu každého tisku. Tisk tak vypadá živě, ale nikoliv nedbale nebo nepovedeně. Za kvalitu zobrazení ručíme!

    Menu
    --