Domů Zboží Od Sušenka material

Bambusový úplet, jednolíc - čistá bílá

25 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 21.3.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 21.3.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Sušenka material

Katalogové č.: 8828464
Zobrazení: 144x
Vloženo: 13.9.2017
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tolik oblíbený, přírodní materiál vhodný pro Vás i Vaše děti, vyráběný z volně rostoucího bambusu. Přesto zpracováván v české pletárně! :-)

Bambusový úplet (s kapkou elastanu, aby pružil a přizpůsobil se křivkám těla) je bezpochyby materiálem již několika sezon. Tato látka je neskutečně hebká, příjemná, přitom dobře saje, kůže pod ní volně dýchá, je přírodně antiseptická a antibakteriální, tudíž vhodná i pro citlivou pokožku nebo kůži se sklonem k alergiím. Také má schopnost neutralizovat zápach a dobře se tedy hodí i pro výrobu sportovního či spodního prádla. Nádherné a příjemné jsou však i výrobky z bambusu v podobě šatů, topů (viz. fotogalerie z našeho druhého profilu) či legín.

Složení: 95% bambus, 5% elastan. Gramáž 210g/m2.

Údržba: lze prát v pračce do 40°C, žehlit na mírnější teplotu, nedoporučujeme bělit, chemicky čistit ani nesušit v bubnové sušičce. Srážlivost při prvním praní cca do 5%.

Velikost:  šířka cca 170 cm. Cena je uvedena za 10 cm (objednávka deseti kusů = jeden metr látky v celku).

Barvy:

    Menu
    --