Domů Zboží Od Secrets of Nature Spirit

Barainy - prstýnek s hřebíčkem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Secrets of Nature Spirit

Katalogové č.: 11744350
Zobrazení: 79x
Vloženo: 10.9.2020
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Netradiční, krásný a romantický prstýnek z hřebíčku uchovaný navěčnost v mědi.

Hřebíček přináší uvolnění, vnitřní vhled. Odráží nepřátelské a záporné síly, očišťuje okolí a vyvolává duchovní vibrace. I přes pomědění, je stále lehounce cítit klasická hřebíčková vůně. Miluji ji. Je hřejivá, zahání chmury a povznáší mysl.

velikost prstenu min. 17,5mm dá se zvětšit

֎ Mějte  na paměti, že naše šperky jsou ruční výrobou. Protože jsou vyráběné z přírodnin a každá má jiné vlastnosti, mohou mít šperky drobné nedokonalosti. Každý kus je tedy originál.

֎ Barevnost výrobku se může lehce lišit v závislosti na nastavení vašeho monitoru.

֎ Na všechny fotografie či popisky na mém prodejním profilu si vyhrazuji autorská práva. Pokud si je chcete vypůjčit, prosím uvádějte u nich mé jméno.

~Tančila kolem ohně, do kterého hodila hrst hřebíčku. Dlouhá sukně se jí vlnila okolo nohou a rozpuštěné vlasy vířily vzduchem kolem jako tmavý závoj. Na hlavě měla bohatý věnec z nachových hluchavek. Duchem byla mezi hmotným a duchovním světem. Tam ji dovedla vůně kouzelného koření. Tančila na hudbu zemních bytostí, které se probudily ze zimního spánku. Připadala si lehce, jako by se snad ani nedotýkala země. Jako by pod bosýma nohama cítila jen vrcholky hebké travičky. Plameny šlehaly vysoko k jasně modré obloze. Vzduch byl prosycený svěží jarní vůní otevírajících se pupenů, barevných květů, čerstvé trávy, mokré hlíny s klíčícími semínky, popraskaných vaječných skořápek i krve čerstvě narozených mláďat - vůně nového života. To vše cítila, to vše vnímala. Pulzy naděje projíždějících vším živým. Znovu se zatočila s rukama nad hlavou a hlasitě výskla a zvonivě se rozesmála. Zaplavilo ji štěstí, i když doba veselá nebyla. Ale příroda dávala naději a ona ji plnými doušky přijímala a vracela ve formě lásky a vděčnosti.~

    Menu
    --