Domů Zboží Od AllyDesign

Barnabáš jede k Severnímu moři...

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od AllyDesign

Katalogové č.: 10068794
Zobrazení: 301x
Vloženo: 14.11.2018
Počet srdcí: 37x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí, chystám svou první kolekci. Z toho důvodu také pozastavuji tvorbu na přání a na došití, protože chystám celkové změny na podzim. Pokud budete chtít něco z výrobků tu, které mám už našité, neváhejte se zeptat vnitřní poštou. Ráda odešlu. Děkuji za pochopení.

Barnabáš je jachtař, námořník, kapitán a moc se chtěl podívat k Severnímu moři a tak jsme jeli na výpravu...severskou výpravu...potkali jsme pány racky na trajektu u Rostocku...potkali jsme úžasné černobílé kamínky vyplavené z moře u Kodaně...potkali jsme spoustu rybářů při přejezdu Dánskem i obří lodě vezoucí nepředstavitelný náklad u Hamburku..a viděli jsme jak Labe vtéká do moře u Cuxhavenu...o škebličkách co tam ležely na dlouhých písečných plážích...o tom jak poprvé viděl sněžit u moře...o tom všem a mnohem víc, vám bude Barnanáš vyprávět...

Barnabáš má do chladného počasí zářivou žlutou bundu s kapucí na cvakáčky, aby ho bylo všude dobře vidět, gaťky s kšandama, triko s dlouhým rukávem a zavazovací botky z plsti.

Barnabáš je z heboučkého plyše plněný dutým vláknem. Obličej a cetlíček má vyšitý bavlnkou a je cca 28cm vysoký.

Medvídka lze prát v pračce na 30 stupňů, ale doporučuji šetrné ruční praní a máchání. Oblečky jsou pratelné do 40ti stupňů. Medvídka nežehlete. Oblečky žehlete šetrně, úplet je ale strečový, při správném rozvěšení - při sušení - netřeba žehlit. Plstěné botky jen opláchněte vodou a nechte vysušit. 

...nachytali jsme pro vás spoustu sluníčka a dali ho do Barnabášovi bundy...

...kdopak to asi chodil v písku?...

.

.

Cena je včetně provize portálu.

Děkuji, že respektujete autorská práva.

Menu
--