Domů Zboží Od Aniretak

Bella - panenka s třešňovými pecičkami

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Aniretak

Katalogové č.: 7786390
Zobrazení: 71x
Vloženo: 22.9.2016
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: POZOR: Aktuálně prodloužena doba dodání svíček na cca 3–4 týdny vzhledem k velkému množství objednávek. Díky za pochopení. Expresní výroba a dodání svíček s dobou odeslání kratší než 10 pracovních dnů (od objednání a připsání platby) je možné pouze na DOPTÁNÍ a s expresním příplatkem 50 % z ceny. Výjimka je zboží na záložce SKLADEM.

Antistresová panenka (testováno na lidech :-)), která hřeje nebo chladí a masíruje - pro radost sobě něbo někomu blízkému.

Společník pro dobrou náladu a pohodu :) nahřáté pecičky hřejí, nachlazené pecičky příjemně chladí, anebo se dá panenka jen tak žmoulat v ruce a pecičky masírují a uklidňují.

Tělíčko vyrobeno z bavlněných / lněných látek. Vlásky jsou z bavlněného tkalounu.

Hlavička a ručičky vyplněné dutým vkláknem, bříško třešňovými peckami, takže je možné panenku nahřát a mazlení s ní je pak ještě příjemnější :).

Ksichtík ručně vyšívaný, vlásky ručně přišité.

Výška cca 25 cm, hmotnost pecek cca 230-270 g.

Včetně dárkové krabičky.

Děkuju, že respektujete moje autorství.

KLIKNĚTE NA FOTOGRAFII PRO JEJÍ ZVĚTŠENÍ A DOOSTŘENÍ.

O TŘEŠŇOVÝCH PECKÁCH

Nahřáté pecky působí blahodárně při zdravotních potížích: uleví od bolestí břicha nebo zad, pomohou při menstruačních bolestech, odblokují ztuhlou šíji a prohřejí zátylek při bolestech hlavy.

Ale i když vás nic nebolí, s nahřátými pecičkami se moc příjemně usíná :).

Pecičky mají mimořádnou schopnost vstřebávat a po překvapivě dlouhou dobu vyzařovat teplo. Sypká náplň se přirozeně přizpůsobí tvarům Vašeho těla. Pro nahřátí peciček postačí vložit je do mikrovlnky na pár minut. Použít můžete i klasickou troubu anebo je průběžně nechat nahřívat na radiátoru.

Hřejí i chladí
V horku se pecičky snadno promění v osvěžujícího společníka. Pokud je na několik hodin vložíte do mrazáku, získáte chladivý obklad, který využijete nejen v parných dnech, ale i při ošetření zvrtlých kotníků, otoků, drobných popálenin, modřin nebo boulí. Polštářky jsou příjemným nosičem suchého chladu a narozdíl od gelových polštářků se i v zmraženém stavu dokonale přizpůsobí tvarům lidského těla.

Praní v pračce
Velkou výhodou polštářků plněných třešňovými peckami oproti produktům s náplní z obilných zrníček je fakt, že je lze bez obav prát v pračce. Pecičkám voda nevadí.

Menu
--